C21RJAN Pianurë qeramike, 3000 W

C21RJAN/BOL

The item is in the cart.

LED

Lloji i ekranit

Kontroll me prekje

Metoda e kontrollit

288mm*50mm*505

Jashtë (GjxLxTh)

4.3kg

Pesha (neto)

Sipërfaqe qeramike

Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Gatimi me plot kënaqësi i bën gatimet tuaja edhe më të shijshme!

Sipërfaqe qeramike

Një fshirje e thjeshtë është i gjithë pastrimi që nevojitet

Me sipërfaqen e gatimit në xham qeramik "e lehtë për t'u pastruar" nga Samsung derdhjet e mëdha nuk janë më problem. Me dizajnin e lëmuar dhe ergonomik, pastrimi i derdhjeve dhe i spërkatjeve të yndyrës është po aq i lehtë sa një fshirje e shpejtë me një leckë të butë. Dhe duke qenë se pianura nuk nxehet aq sa sipërfaqet e tjera elektrike të gatimit, derdhjet nuk digjen mbi të. Prandaj, mund të kaloni më shumë kohë duke pastruar pjatën sesa pianurën.

Një fshirje e thjeshtë është i gjithë pastrimi që nevojitet

Kontroll Smart me Prekje

Gatim që përgjigjet! Sipërfaqja jonë qeramike e gatimit veçon 4 zona të teknologjisë së lartë të gatimit me sipërfaqe të fuqishme nxehtësie për ngrohjen e ushqimit tuaj.

Kontroll Smart me Prekje
  • LED Lloji i ekranit
  • Kontroll me prekje Metoda e kontrollit
  • 288mm*50mm*505 Jashtë (GjxLxTh)
  • 4.3kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.