Pianura inkaso T me tregues nxehtësie, 7KW

CTR464EB01/XEO
Ngjyra BLACKBLACK

The item is in the cart.

Sipërfaqe qeramike

Dizajn i rafinuar dhe i sofistikuar që kuzhinës suaj i ofron pamje ekskluzive. Gatimi me kënaqësi të vërtetë bën që gatesat tuaja të jenë edhe më të mira!

Sipërfaqe qeramike

Siguri automatike

Lejoni që Samsung t'i kontribuojë relaksimit tuaj me funksionin e fikjes së sigurt në mënyrë që të jeni të sigurt që pajisjet fiken kur dëshironi ju. Gjithashtu në dispozicion është edhe funksioni i bllokimit për fëmijët në mënyrë që të sigurohet që duart e tyre të vogla mos të kenë telashe.

Siguri automatike

I gjithë pastrimi praktikisht bëhet me pëlhurë

Derdhja e sasive të mëdha të ushqimit nuk përbën problem te pianurat qeramike për gatim të kompanisë Samsung. Me dizajnin e lëmuar dhe ergonomik, pastrimi i ushqimit të derdhur dhe i yndyrave është i thjeshtë si fshirja e shpejtë me një pëlhurë të butë. Për shkak se sipërfaqja qeramike nuk nxehet sa pianurat e tjera elektrike për gatim, ushqimi i hedhur në të nuk do të digjet. Kështu mund të keni më shumë kohë për “pastrimin” e pjatës suaj sesa për pastrimin e pianurës së gatimit.

I gjithë pastrimi praktikisht bëhet me pëlhurë

Zona multifunksionale i mban enët tuaja në gjendje të mirë

U thoni të ftuarve tuaj të mos hanë para se të vijnë sepse pianurat me qeramike për gatim Samsung kanë zona multifunksionale që mund të punojnë me tenxhere ose tava të të gjitha dimensioneve. Nëse shumëllojshmëria është me të vërtetë shija e jetës, atëherë gjithanshmëria e zonës multifunksionale i kontribuon shijes së përsosur të botës suaj.

Zona multifunksionale i mban enët tuaja në gjendje të mirë

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme