NV9900J Furrë elektrike Chef Collection, 73 L

NV73J9770RS/EO
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

1800 W

Konveksion

73 L

Kapaciteti i përdorshëm

595x595x566 mm

Jashtë (GjxLxTh)

45.9 kg

Pesha (neto)

Shije profesionale dhe cilësi

Gourmet Vapour Technology optimizon shijen dhe cilësinë e ushqimit tuaj duke e mbështjellë me avull që përcjell shpejt e në mënyrë të njëtrajtshme nxehtësinë dhe njomësinë, duke ju dhënë një ushqim krokant nga jashtë, por të butë e të lëngshëm nga brenda.

Shije profesionale dhe cilësi

Komanda me prekje të plotë

Paneli i komandimit TFT-LCD, 4,6 inç, me prekje të plotë e bën gatimin më të thjeshtë e të lehtë. Mund t’i zgjidhni e komandoni intuitivisht funksionet e cilësimet - si p.sh. modalitetin e gatimit, temperaturën dhe kohëzgjatjen - me prekjen e thjeshtë të gishtit tuaj.

Komanda me prekje të plotë

Komandimi i gatimit me Wi-Fi

Mundësitë e integruara të Wi-Fi ju bëjnë të mundur monitorimin dhe komandimin e furrës nëpërmjet një aplikacioni të vetëm*. Rregullojini me lehtësi cilësimet, merrni njoftime dhe shkarkoni receta nga shefat e kuzhinës me restorante me 3 yje Michelin - gjithçka nga smartfoni juaj.* E disponueshme në iPhone dhe pajisje Android. Kërkohet një lidhje rrjeti.

Komandimi i gatimit me Wi-Fi

Receta të paraprogramuara

Me 80 recetat e shijshme dhe të paracaktuara të Auto Cook, nuk do t’ju duhet më të kërkoni receta. Thjesht zgjidhni njërën prej tyre dhe do t’ju jepen udhëzime në panelin e komandimit LCD, mes të cilave edhe cilësimi optimal i furrës për rezultate ideale.

Receta të paraprogramuara

Derë e mbylljes pa zhurmë

Dera e mbylljes pa zhurmë hapet dhe mbyllet urtë e butë me zhurmë minimale. Mentesha e derës ndihmon që t’a puthitë në vend me ngadalë, duke ju larguar shqetësimin

Derë e mbylljes pa zhurmë

Gatuajeni mishin në mënyrë të përsosur

Termometri i mishit mundëson monitorimin e temperaturës së brendshme të ushqimit pa hamendje, duke jua bërë të qartë se kur është arritur gatimi i plotë - madje e gjitha kjo pa e hapur derën e furrës dhe pa çliruar nxehtësinë.

Gatuajeni mishin në mënyrë të përsosur

Komandim koherent i temperaturës

Nxehtësia koherente e furrës është themelore për arritjen e gatimeve ideale. Funksioni i komandimit të temperaturës ruan një temperaturë tejet të përpiktë me luhatje minimale, në mënyrë që pjatat të gatuhen ashtu siç i dëshironi - çdo herë.

Komandim koherent i temperaturës
  • 1800 W Konveksion
  • 73 L Kapaciteti i përdorshëm
  • 595x595x566 mm Jashtë (GjxLxTh)
  • 45.9 kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.