NV9900J Furrë elektrike me 2 ventilatorë, 70L

NV9900J Furrë elektrike me 2 ventilatorë, 70L

NV70K2340RS/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe efikase.

Dy Ventilatorët rrotullohen në drejtime të kundërta për të përhapur nxehtësinë në mënyrë të barabartë anembanë furrës, në mënyrë që të gjitha vaktet tuaja të jenë të gatuara në të njëjtën temperaturë dhe shpejtësi. Gjithashtu arrin temperaturën e synuar të saj më shpejt dhe është më efikase ndaj energjisë.

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe efikase. Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe efikase.

Pastrim i shpejtë me një sistem katalitik

Një sistem katalitik pastrimi e bën të thjeshtë që ta mbani furrën të pastër. Shtresa katalitike në pjesën e pasme të furrës thith lyrën nga derdhjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbeturinë do të oksidohet.

Pastrim i shpejtë me një sistem katalitik Pastrim i shpejtë me një sistem katalitik

Raft që rrëshqet lehtësisht e pa mundime

Një krah teleskopik rrëshqet brenda dhe jashtë, lehtësisht, pa sforco, edhe nëse përdorni tiganë të mëdhenj ose pjata të rënda. Që të mund të vazhdoni të njomni, ktheni dhe të marinoni ushqimin tuaj – pa ndonjë rrëmujë ose derdhje.

Raft që rrëshqet lehtësisht e pa mundime Raft që rrëshqet lehtësisht e pa mundime

Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha

Një kapacitet masiv prej 68 litrash ju jep me shumë fleksibilitet. Për vakte ose festa në familje, mund të gatuani në të njëjtën kohë pjata të shumta, si tabaka me biskota ose tava me gjellë, ose të vendosni sende të mëdha, si p.sh. gjelin e detit për festa.

Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha Gatuani më shumë dhe pjata më të mëdha

Efikasiteti i lartë i energjisë kursen para

Krijuar për të ofruar efikasitet të jashtëzakonshëm të energjisë të kategorisë A edhe pse ende ka një hapësirë shumë të madhe të furrës. Duke e bërë shtëpinë tuaj më efikase ndaj energjisë, ndihmon të pakësoni faturat tuaja të elektricitetit dhe ju kursen para.

Efikasiteti i lartë i energjisë kursen para Efikasiteti i lartë i energjisë kursen para

Mbrojtje e efektshme nga mbitensionet

Funksioni i mbrojtjes nga mbitensioni parandalon çdo dëmtim elektrik ose qark të shkurtër që mund të shkaktohet nga tensioni i paqëndrueshëm. E kupton kur tensioni është rritur shumë dhe automatikisht e ndërpret furnizimin me energji.

Mbrojtje e efektshme nga mbitensionet Mbrojtje e efektshme nga mbitensionet

Specifikimet

  • Konveksion 1700 W
  • Kapaciteti i përdorshëm 68 L
  • Jashtë (GjxLxTh) 595x595x566mm
  • Pesha (neto) 34.2kg
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.