In Ear Fit

EO-EG920BBEGWW
Ngjyra Blu në të zezëBlu në të zezë

The item is in the cart.

Rehati e mbajtjes dhe tingull me cilësi të lartë

Merrni rehati të jashtëzakonshme të mbajtjes dhe një përshtatje më të qëndrueshme me mbajtëset për veshët dhe mbajtëset e krahut të In-ear-Fit të krijuara në mënyrë ergonomike. Një dizajn hibrid ju lejon të merrni më të mirën e të dy botave – duke kombinuar të gjitha avantazhet e kufjeve që minimizojnë zhurmën të llojit të kanalit dhe rehatinë e mbajtjes së kufjeve të llojit të hapur.

Rehati e mbajtjes dhe tingull me cilësi të lartë

Tingull më i qartë, bas më i pasur

Optimizuar për përdorim me smartfonë Samsung, In-ear Fit jep tinguj më të qartë dhe më të pasur. Transmisioni dinamik 12mm ofron bas më të thellë dhe një ekuilibër më të mirë. Me shtresën e jashtme të mikrofonit të prodhuar me materiale novatore që pakësojnë erën-tingullin, mund të gëzoni telefonata me cilësi më të lartë sesa më parë me In-ear Fit.

Tingull më i qartë, bas më i pasur

* In-ear Fit është i përfshirë në paketën Galaxy S6/S6 edge. Mbajtëset e krahut nuk janë të përfshira.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.