Kapaku Alcantara për Galaxy S9+

EF-XG965AMEGWW

The item is in the cart.

Luks në dorën tuaj

Shtojini elegancë Galaxy S9 me kapakun prej Alcantara. Prodhuar me një material të ngjashëm me kamoshin që shpesh gjendet në makinat sportive, ai i jep telefonit tuaj një ndjesi pompoze në dorë.

Luks në dorën tuaj

Elegancë që zgjat

Jo vetëm luksoze, por Alcantara është rezistente edhe ndaj njollave. Prandaj, edhe kur ndodh e papritura, telefoni juaj është i mbrojtur.

Elegancë që zgjat

I mbrojtur nga goditjet

Mbështilleni telefonin tuaj Galaxy S9+ me një shtresë të butë që ndihmon mbrojtjen e tij ndaj goditjeve të jashtme. Si pjesa e brendshme ashtu edhe ajo e jashtme e kapakut janë me material Alcantara, prandaj telefoni juaj rrethohet me luks.

I mbrojtur nga goditjet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme