Kapaku pozicionues Clear View për Galaxy S9+

Kapaku pozicionues Clear View për Galaxy S9+

EF-ZG965CVEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Prodhuar për media

Shijoni në komoditet pamjen e plotë të Infinity Display me Galaxy S9+ në kapakun pozicionues Clear View. Nëse doni që gjatë shikimit të filmit të mos përdorni duart, thjesht paloseni kapakun pas për ta ngritur telefonin në një kënd të optimizuar horizontal shikimi.

Kontrolloni me lehtësi

Është e thjeshtë t’u përgjigjeni telefonatave, të kontrolloni muzikën etj., gjithçka pa hapur kapakun. UX i dedikuar ju lejon të trokisni dhe të rrëshqisni sipas nevojës, dhe madje shfaq informacione të rëndësishme si ora, data dhe niveli i baterisë.

Projektuar për të mbrojtur

Mbrojeni telefonin tuaj nga të gjitha anët me këtë dizajn të llojit “guaskë”. Ai e mban telefonin tuaj të sigurt për t’i mbrojtur pjesën e pasme, ndërkohë që kapaku i bashkuar mbulon pjesën e përparme për të parandaluar gërricjet e ekranit kur e mbani në çantë ose në xhep.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe pamjet e produktit janë subjekt i ndryshimit.

* SmartTag ka një rreze Bluetooth prej 120 m. Gama aktuale mund të ndryshojë në varësi të mjedisit në të cilin përdoret.

* Imazhi i karikuesit me valë të bardhë dhe dyfishit të karikuesit me valë të zezë është simuluar për qëllime ilustrimi.