Kapak mbrojtës Clear View për Galaxy S9

EF-ZG960CBEGWW

The item is in the cart.

Prodhuar për media

Shijoni në komoditet pamjen e plotë të Infinity Display me Galaxy S9 në kapakun pozicionues Clear View. Nëse doni që gjatë shikimit të filmit të mos përdorni duart, thjesht paloseni kapakun pas për ta ngritur telefonin në një kënd të optimizuar horizontal shikimi.

Prodhuar për media

Kontrolloni me lehtësi

Është e thjeshtë t’u përgjigjeni telefonatave, të kontrolloni muzikën etj., gjithçka pa hapur kapakun. UX i dedikuar ju lejon të trokisni dhe të rrëshqisni sipas nevojës, dhe madje shfaq informacione të rëndësishme si ora, data dhe niveli i baterisë.

Kontrolloni me lehtësi

Projektuar për të mbrojtur

Mbrojeni telefonin tuaj nga të gjitha anët me këtë dizajn të llojit “guaskë”. Ai e mban telefonin tuaj të sigurt për t’i mbrojtur pjesën e pasme, ndërkohë që kapaku i bashkuar mbulon pjesën e përparme për të parandaluar gërricjet e ekranit kur e mbani në çantë ose në xhep.

Projektuar për të mbrojtur

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.