Stacioni DeX - Përvoja e desktopit
- Lidhni S8 / S8 + tuaj me një monitor, tastierë dhe maus
- Ndërrim i lehtë

Stacioni DeX - Përvoja e desktopit
- Lidhni S8 / S8 + tuaj me një monitor, tastierë dhe maus
- Ndërrim i lehtë

EE-MG950BBEGWW

Zgjidhni tuaj

Përvoja e desktopit

Lidhni Galaxy S8 ose S8 + me një monitor, tastierë dhe mouse duke përdorur Stacionin DeX për të kryer shumë detyra njëkohësisht me lehtësinë e një mjedisi desktopi. Hyni në skedarë, redaktoni dokumente dhe shfaqni video në një ekran më të madh - të gjitha në të njëjtën kohë - duke përdorur Galaxy S8 ose S8 + si kompjuter.

Përvoja e desktopit Përvoja e desktopit

Ndërrimi pa ndërprerje

Thjesht lidhni Galaxy S8 ose S8 + me Stacionin DeX për të pasur akses të menjëhershme në çdo gjë që keni në telefonin tuaj. Nga aplikacionet tuaja të përditshme për të punuar në dokumente të rëndësishme, Galaxy S8 dhe S8 + trajtojnë me kujdes detyrat e punës në sajë të procesorit të fuqishëm 10nm AP.

Ndërrimi pa ndërprerje Ndërrimi pa ndërprerje

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.