Kapak me gradacion për Galaxy A20e

EF-AA202CVEGWW
Ngjyra VjollcëVjollcë

The item is in the cart.

Siguri me nuanca mahnitëse

Kapaku me gradacion do të bëjë që Galaxy A juaj të bjerë në sy. Është i qëndrueshëm dhe i fortë me një finiturë me shkëlqim që paraqet një gradacion të lehtë. Zgjidhni nga tre ngjyra tërheqëse dhe gëzoni mbrojtjen që nuk i shton madhësi pajisjes tuaj.

Siguri me nuanca mahnitëse

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.