Kapak me gradacion për Galaxy A70

Kapak me gradacion për Galaxy A70

EF-AA705CBEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

E qëndrueshme, por e lehtë

Kapaku me gradacion i Galaxy A70 siguron një nivel shtesë të mbrojtjes. Veshja e jashtme e saj e hollë dhe e lehtë është e rehatshme kur kapet dhe aq e fortë sa që të mbrojë telefonin tuaj nga gërricjet dhe gërvishtjet aksidentale.

E qëndrueshme, por e lehtë E qëndrueshme, por e lehtë

Dizajn transparent që shkëlqen

Shfaqni Galaxy A70 tuaj me një pamje krejtësisht të re. Falë strukturës unike të tij me prizëm të brendshëm, Kapaku me gradacion i Galaxy A70 pasqyron dritën në drejtime të ndryshme ndërsa zmadhon finiturën me shkëlqim dhe gradacionin e ngjyrave të pajisjes tuaj.

Dizajn transparent që shkëlqen Dizajn transparent që shkëlqen

*Pajisja smartfon shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale të produktit. I gjithë informacioni rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve dhe informacioni tjetër rreth produktit i dhën, GUI-së këtu mund të ndryshohet pa njoftim apo detyrim.

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.