Kapak me gradacion për Galaxy A70

EF-AA705CVEGWW
Ngjyra VjollcëVjollcë

The item is in the cart.

E qëndrueshme, por e lehtë

Kapaku me gradacion i Galaxy A70 siguron një nivel shtesë të mbrojtjes. Veshja e jashtme e saj e hollë dhe e lehtë është e rehatshme kur kapet dhe aq e fortë sa që të mbrojë telefonin tuaj nga gërricjet dhe gërvishtjet aksidentale.

E qëndrueshme, por e lehtë

Dizajn transparent që shkëlqen

Shfaqni Galaxy A70 tuaj me një pamje krejtësisht të re. Falë strukturës unike të tij me prizëm të brendshëm, Kapaku me gradacion i Galaxy A70 pasqyron dritën në drejtime të ndryshme ndërsa zmadhon finiturën me shkëlqim dhe gradacionin e ngjyrave të pajisjes tuaj.

Dizajn transparent që shkëlqen

*Pajisja smartfon shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale të produktit. I gjithë informacioni rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve dhe informacioni tjetër rreth produktit i dhën, GUI-së këtu mund të ndryshohet pa njoftim apo detyrim.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.