Rrip (i vogël) për Galaxy Watch, 1.2"

ET-YSU81MAEGWW

The item is in the cart.

Rehati që zgjat

Rripat prej silikoni të Galaxy Watch janë fleksibël dhe mbështillen butësisht rreth kyçit tuaj. Po aq të qëndrueshëm sa janë edhe të rehatshëm, rripat i rezistojnë ujit dhe gërvishtjeve.

Rehati që zgjat

*Galaxy Watch shitet veç.

Diçka që i përshtatet pamjes tuaj

Zgjidhni nga një përzgjedhje e rripave të orës që i përshtaten madhësisë së orës tuaj për të personalizuar Galaxy Watch që t’i përshtatet stilit tuaj të jetesës. Do të gjeni një rrip që i përshtatet pamjes që dëshironi të ketë ora juaj.

Diçka që i përshtatet pamjes tuaj

*Ngjyrat e rripave në dispozicion ndryshojnë sipas madhësisë së orës.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme