Adaptori i udhëtimit 45W

EP-TA845XBEGWW
Ngjyra I zi I zi

The item is in the cart.

Kthejeni telefonin tuaj përsëri në 100% në një kohë rekord

Lidhni Galaxy Note10+ me Adaptorin e udhëtimit 45W për të karikuar plotësisht me shpejtësi të pabesueshme. Më i fuqishëm sesa adaptorët e mëparshëm të udhëtimit, ai shfrytëzon fuqinë e Karikimit Super të Shpejtë 2.0 dhe siguron se nuk jeni pa energji për një kohë të gjatë.

Kthejeni telefonin tuaj përsëri në 100% në një kohë rekord

*I disponueshëm vetëm me Galaxy Note10+ për karikimin Super të Shpejtë 2.0 duke përdorur Adaptorin e udhëtimit 45W me kabllin 5A C-në-C.*Pajisje të tjera të përputhshme me (duke përdorur karikimin Super të Shpejtë 2.0) Adaptorin e udhëtimit 45W mund të shtohen në të ardhmen.

Funksionon me telefonat e miqve tuaj gjithashtu

Adaptori i udhëtimit 45W gjithashtu karikon me 15W. Kështu që karikon me siguri pajisjet tuaja të tjera dhe pajisjet Galaxy të miqve tuaj, edhe nëse pajisja Galaxy e tyre nuk lejon Karikimin Super të Shpejtë 2.0.

Funksionon me telefonat e miqve tuaj gjithashtu

*Shpejtësia e karikimit mund të ndryshojë sipas pajisjes. Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të përdorimit, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë. Karikimi 45W i disponueshëm vetëm për pajisje të përputhshme me Karikimin Super të Shpejtë 2.0. *Përdorni vetëm bateri, karikues dhe kabëll të krijuar posaçërisht për pajisjen tuaj të miratuar nga Samsung. Bateri, karikues dhe kabllo të papërputhshme mund të shkaktojnë dëmtime ose dëme të rënda të pajisjes tuaj. *Mos përdorni një kabëll shtresa e të cilit është hequr ose dëmtuar dhe mos përdorni ndonjë karikues ose bateri që është dëmtuar ose nuk funksionon.

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.