Karikues me valë Duo Pad

Karikues me valë Duo Pad

EP-P5200TBEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

I jep kuptim të ri shpejtësisë

Shtoni fuqinë e Galaxy S10e, S10, ose S10+ tuaj me shpejtësi të mirëfilltë. Karikuesi me Valë Duo Pad ka kapacitete të përmirësuara Fast Wireless Charger Duo Pad 2.0. Ai jua karikon celularin më shpejt se karikuesit e mëparshëm me valë të Samsung, deri në 100% më shpejt.

I jep kuptim të ri shpejtësisë I jep kuptim të ri shpejtësisë

*Veçoria Fast Wireless Charging 2.0 ofrohet vetëm për Galaxy S10e, S10 dhe S10+. Bazuar në rezultatet e analizave laboratorike të Samsung, seria Galaxy S10 mund të karikohet me valë deri në 27-36% më shpejt se Galaxy S9. Koha e karikimit ndryshon në varësi të modelit konkret (Galaxy S10e, S10 dhe S10+). Ofrohet vetëm me karikuesin me valë “Wireless Charger Duo Pad”. Shitet veç. Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të përdorimit real, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë. *Ngarkimi i Shpejtë me Valë 2.0 i disponueshëm vetëm me pajisje Samsung që lejojnë karikim me valë 10 W e lart, si p.sh. blloku i majtë i Duo Pad Karikuesi me Valë. Karikuesi me valë kërkon lidhje korrenti; ju lutemi përdorni kordonin e përfshirë origjinal të markës Samsung dhe Adaptorin e Udhëtimit. Përdorimi i artikujve të palëve të treta mund të shkaktojë dëmtimin e Duo Pad Karikuesi me Valë ose një ulje në shpejtësinë e karikimit.

Karikoni telefonin tuaj dhe të një miku

Karikojini njëherësh Galaxy S10e, S10 ose S10+ tuaj dhe Galaxy Watch Active. Ose bëjini vend dhe një miku në karikues. Ka dy zona të veçanta karikimi për të karikuar me lehtësi dy celularë, një celular dhe Galaxy Watch tuaj, apo çfarëdo kombinimi që mund t’ju duhet.

Karikoni telefonin tuaj dhe të një miku Karikoni telefonin tuaj dhe të një miku

Nëse karikoni dy pajisje në të njëjtën kohë, Ngarkimi i Shpejtë me Valë 2.0 për Galaxy S10e, S10 dhe S10+ mund të mos jetë i disponueshëm. *Kufizuar për smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi dhe për pajisje që mund të vishen si Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch dhe Galaxy Buds.

Mbështet pajisjet me “Qi”

Duke qenë se është krijuar për të qënë i përputhshëm me Qi, ky karikues e bën të lehtë rikarikimin e pajisjeve tuaja të tjera, pa zënë një prizë tjetër. Në thelb, nëse pajisja juaj mund të karikohet me valë, si rregull funksionon edhe te Karikuesi me Valë Duo Pad .

Mbështet pajisjet me “Qi” Mbështet pajisjet me “Qi”

*Kufizuar për smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi si Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 Edge, S7 Active, S6, S6 Edge, S6 Active, S6 Edge+, Note9, Note8, Note FE dhe Note5.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.