27 " Monitor i Harkuar Biznesi për nevoja profesionale. Harkim 1800R

LC27H800FCUXEN
Madhësi 27"

The item is in the cart.

16:9

Raporti i pamjes

250cd/m2

Ndriçimi (Tipik)

3000:1(Typ),2400:1(Min)

Statika e raportit të kontrastit

1920x1080

Rezolucioni

Për komoditetin e shikimit tuaj

Harkim 1800R

Projektuar për t’iu përshtatur harkimit të syrit të njeriut, CH80 ju jep një pamje komode dhe përfshirëse të përmbajtjes në ekran.

Për komoditetin e shikimit tuaj

Punoni dhe luani në komoditet më të lartë

Komoditet për syrin

Me regjimin Eye-Saver që minimizon emetimet e dritës blu dhe teknologjinë Flicker Free që redukton dridhjen shpërqendruese të ekranit, ju mund të shikoni më gjatë me më pak lodhje të syve.

Punoni dhe luani në komoditet më të lartë

E zezë më e thellë

Raporti i kontrastit 3000:1

Teknologjia VA e avancuar e panelit të Samsung minimizon rrjedhjet nëpër ekran, edhe në kënde, si dhe jep një raport kontrasti 3000:1 për të zezë më të thellë dhe të bardhë më të fortë në skenat më të errëta dhe më të ndritshme.

E zezë më e thellë

USB lloji C - Lidhje praktike

Vjen me një portë të re USB lloji C që ju jep mundësinë të transmetoni fuqi, të dhëna dhe sinjale DisplayPort mes pajisjeve me një lidhje me vetëm një kabllo.

USB lloji C - Lidhje praktike

Zgjeroni dhe duplikoni me Daisy Chain

Funksioni i CH80’s Daisy Chain ju lejon zgjerim dhe replikim në cilësimet me shumë monitorë me vetëm një lidhje kablloje DP. Ju mund të shfaqni përmbajtjen e tij në një monitor të dytë me të njëjtin rezolucion. Komunikimet në cilësimet e konferencës bëhen shumë më të lehta me CH80.

Zgjeroni dhe duplikoni me Daisy Chain

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Easy Setting Box S/W

Me Easy Setting Box, mund të ndani me lehtësi ekranin ose të vendosni disa ekrane me madhësi të ndryshme në pozicione të ndryshme. Me CH80, mund të manovroni më mirë sfidat e efikasitetit të mjedisit të kryerjes së shumë detyrave.

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Rrotullohet, anohet dhe lëviz nëpër bosht, dhe mund t’i rregullohet lartësia. Mbështetje për montim VESA, mund të instalohet me lehtësi në mur ose me krah të veçantë. Me këto funksione në dispozicion, mund ta poziciononi me lehtësi ekranin në çdo lartësi dhe kënd që dëshironi dhe mund të ndani përmbajtjen në ekran me kolegët pranë jush.

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3000:1(Typ),2400:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920x1080 Rezolucioni
  • 5(GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.