24'' FHD Monitor i sheshtë SF35

24'' FHD Monitor i sheshtë SF35

LS24F356FHUXEN

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe elegant, dizajn kontemporan

• Panel super i hollë: Me një hollësi të pabesueshme 10mm — aq i hollë sa një majë stilolapsi — paneli i gjithë në një është më shumë se dy herë i hollë sesa monitorët standardë.• Panel i pasmë me motiv: Motivi horizontal në panelin e pasmë siguron një finiturë elegante, kontemporane.

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe elegant, dizajn kontemporan Profil jashtëzakonisht i hollë dhe elegant, dizajn kontemporan

Lojë pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Duke sinkronizuar në mënyrë dinamike nivelin e rifreskimit të ekranit me nivelin e kuadrit të imazheve, AMD FreeSync minimizon ndërprerjet dhe siguron lojë pa të meta dhe të patrazuar• Regjimi i lojërave: Duke optimizuar në çast ngjyrat dhe kontrastin e ekranit për lojëra, Regjimi i lojës siguron se shihni çdo skenë të lojës në më të mirën* AMD FreeSync është i disponueshëm vetëm për 24 inç, 27 inç

Lojë pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync Lojë pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

Optimizuar për rehati të shikimit

• Modaliteti i Ruajtjes të syve: Duke pakësuar emetimet e dritës blu — që stimulojnë retinën më shumë sesa gjatësitë e tjera të valës së ngjyrave — Regjimi i ruajtjes së syve pakëson lodhjen e syve dhe siguron një përvojë më të rehatshme të shikimit• Pa dridhje: Teknologjia Pa dridhje e Samsung minimizon dridhjen shpërqendruese të ekranit për t’ju lejuar që të punoni dhe të luani më gjatë në rehati më të madhe

Optimizuar për rehati të shikimit Optimizuar për rehati të shikimit

Kënd ekstra i gjerë shikimi për shikimin e përsosur nga kudo

• Kënd ekstra i gjerë i shikimit 178 gradë: Një kënd i zgjeruar i shikimit 178 gradë vertikalisht dhe horizontalisht siguron një imazh të qartë nga kudo që jeni duke parë • Pavarësisht nëse uleni për t’u çlodhur ose mblidhni miq, këndi më i gjerë i shikimit do të thotë se të gjithë i gëzohen shikimit të përsosur nga çdo pozicion

Kënd ekstra i gjerë shikimi për shikimin e përsosur nga kudo Kënd ekstra i gjerë shikimi për shikimin e përsosur nga kudo

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor

• Në cilësimin Automatik, teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung rrjedhshëm rregullon shkëlqimin mbështetur në ndriçimin e të zezave të ekranit për të pakësuar konsumin e energjisë me deri në 10%*• Shkëlqimi i ekranit gjithashtu mund të vendoset në mënyrë manuale në 25% ose 50% të maksimumit * Mbështetur në analizën e brendshme

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor

Specifikimet

  • Raporti i pamjes 16:9
  • Ndriçimi (Tipik) 250cd/m2
  • Statika e raportit të kontrastit 1000:1(Tip.), 700:1(Min)
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Koha e reagimit 4 (GTG)
  • Këndi i shikimit (H/V) 178°/178°

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.