24'' FHD Monitor i sheshtë SF35

24'' FHD Monitor i sheshtë SF35

LS24F350FHUXEN

Zgjidhni madhësinë tuaj

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe dizajn modern bashkëkohor

• Panel jashtëzakonisht i hollë: Me trashësi prej vetëm 10 mm - i hollë sa një stilolaps - paneli një-pjesësh është më shumë se dyfish më i hollë se ekranet standarde të kompanisë Samsung
• Mbështetëse rrumbullake e thjeshtë: Mbështetësja rrumbullake e thjeshtë plotëson pamjen elegante të panelit të hollë
• Paneli i pasmë me ngjyra: Ngjyrat horizontale në panelin e pasmë i japin një finiturë moderne dhe bashkëkohore

Incredibly slim profile and stylish, contemporary design Incredibly slim profile and stylish, contemporary design

Luajtje e lehtë e përsosur me AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Me sinkronizimin dinamik të shpejtësisë së rifreskimit të ekranit me një numër kuadrosh në sekondë të përmbajtjes, AMD FreeSync minimizon prerjet dhe mundëson luajtje shumë të lehtë e të përsosur të video-lojërave
• Regjimi për lojërat: Me optimizim momental të ngjyrave të ekranit dhe të kontrastit për video-lojëra për t'ju mundësuar të përjetoni çdo skenë sa më shumë

Besprekorno glatko igranje uz AMD FreeSync Besprekorno glatko igranje uz AMD FreeSync

I optimizuar për komoditet gjatë shikimit

I optimizuar për komoditet gjatë shikimit

• Regjimi Eye Saver: Me zvogëlimin e emetimit të dritës blu - e cila stimulon retinën më shumë se gjatësitë e valëve të ngjyrave të tjera - regjimi Eye Saver pakëson lodhjen e syrit dhe mundëson shikim më të këndshëm
• Flicker Free: Teknologjia Flicker Free e Samsung minimizon dridhjen e ekranit që ndikon në përqendrimin, dhe kështu ju mundëson të punoni dhe të argëtoheni më gjatë dhe me më shumë kënaqësi

Optimized for viewing comfort Optimized for viewing comfort

Kënd shikimi shumë i gjerë për shikim sa më të mirë nga çdo pozicion

• Kënd shikimi shumë i gjerë prej 178 gradë: Një kënd shumë i gjerë shikimi prej 178 gradë, horizontal dhe vertikal, ju mundëson pamje të qartë nga çdo pozicion shikimi
• Qoftë kur jeni të ulur mbështetur dhe po pushoni, ose jeni duke komunikuar me miqtë, këndi i gjerë i shikimit mundëson që të gjithë të kenë shikimin e përsosur nga cilido pozicion

Extra-wide viewing angle for the perfect view from anywhere Extra-wide viewing angle for the perfect view from anywhere

Teknologjia Eco-Saving e kompanisë Samsung zvogëlon konsumin e energjisë dhe ndikimin e dëmshëm në mjedis

• Gjatë cilësimeve automatike teknologjia Eco-Saving e Samsung përhap në mënyrë uniforme ndriçimin e ekranit në bazë të ndriçimit të ngjyrave të zeza për të reduktuar konsumin e energjisë deri në 10%*
• Ndriçimi i ekranit gjithashtu mund të rregullohet manualisht në 25% ose 50% ose në maksimum

Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije I štetan uticaj na okolinu Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije I štetan uticaj na okolinu

* Në bazë të testimit të brendshëm

Specifikimet

  • Raporti i pamjes 16:9
  • Ndriçimi (Tipik) 250cd/m2
  • Statika e raportit të kontrastit 1000:1(Tip.), 700:1(Min)
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Koha e reagimit 4 (GTG)
  • Këndi i shikimit (H/V) 178°/178°

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.