28" UHD Monitor me Quantum dot

LU28H750UQUXEN
Madhësi 28"

The item is in the cart.

Gjithçka te detajet

Gjithçka te detajet

Ngjyra mbresëlënëse

Ngjyra mbresëlënëse

Funksioni PBP Dual-Screen

Funksioni PBP Dual-Screen

16:9

Raporti i pamjes

Gjithçka te detajet

Qartësi super e lartë

UH75 ka një rezolucion 4 herë më të lartë se Full HD. Shikoni përmbajtjen tuaj 4K pikërisht ashtu siç duhet të shihet, me një nivel të ri detajesh të gjalla që ju bëjnë të ndiheni sikur të jeni atje. Hapësira më e gjerë e punës ju lejon të shikoni më shumë faqe uebi, imazhe dhe tekst pa qenë nevoja për lëvizje dhe zmadhim.

Gjithçka te detajet

Ngjyra mbresëlënëse

Quantum Dot në nuanca 1B

Duke kombinuar Quantum Dot në infinit me 1 miliard nuanca, UH75 u rikthen imazheve ngjyrat e tyre reale, me gjallëri dhe saktësi. Veçanërisht me ngjyrat e gjelbra dhe të kuqe të çliruara nga eliminimi i thellësisë, ajo që shikoni në ekran ka një gjallëri të vërtetë sikur të mos shihej përmes një ekrani.

Ngjyra mbresëlënëse

Funksioni PBP Dual-Screen

Kapacitetet Picture-by-Picture i Samsung ju lejojnë të lidhni dy pajisje të ndryshme në të njëjtën kohë duke ruajtur njëkohësisht cilësinë origjinale të imazheve.

Funksioni PBP Dual-Screen

Ekrani PIP Sub-Screen

Veçoria Picture-in-Picture ju lejon të shmangni nevojën për një monitor të dytë edhe kur kryeni shumë detyra njëkohësisht. Ju mund të ndryshoni madhësinë e imazhit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi kudo që dëshironi.

Ekrani PIP Sub-Screen

Bukuri në Ultra HD

Trup i hollë, kornizë e hollë

Slim-bodied with narrow bezels and its sleek back in matte black, coming complete with a graceful yet steadfast metallic Y stand, the UH75 in short is a performance in beauty. Its urbane, modern appeal will seamlessly blend in with any décor of your choice.

Bukuri në Ultra HD
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 300cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Typ.), 700:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 3840 x 2160 Rezolucioni
  • 1(GTG) Koha e reagimit
  • 170°/160° Këndi i shikimit (H/V)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.