Skaduar

E vlefshme nga 02/07/2020 16/08/2020

Filmoni në 8K. Shikoni në 8K.

Përfitoni nga potenciali i plotë i rezolucionit 8K me QLED 8K dhe Galaxy S20 Ultra me një çmim të shkëlqyeshëm të pakos.