Skaduar

Kënaquni në shtëpi,
ne vijmë tek ju!

Ne kemi zgjatur orarin e punës së ekipit të teknikëve të shërbimi,
ashtu që ju nuk duhet të merakoseni për riparimin e televizorit apo pajisjeve shtëpiake. Me një thirrje tuajën ekipi i teknikëve të shërbimit të Samsung vjen tek ju, dhe atë gjatë ditëve të javës prej orës 08:00 deri në orën 21:00, ndërsa të Shtunave prej orës 09:00 deri në 16:00.

E vlefshme nga 18/05/2020 18/06/2020

Kënaquni me kohën e kaluar në shtëpi dhe mos u merakosni, edhe në rast se keni nevojë të riparoni televizorin tuaj Samsung apo pajisjet shtëpiake.Në mënyrë që përvojën tuaj të përdoruesit me pajisjet Samsung ta ngrejmë në një nivel edhe më të lartë, ne vijmë tek ju kur ju përshtatet juve.Kjo është arsyeja pse ne kemi zgjatur orarin e punës të ekipit të teknikëve të shërbimit për intervenime në shtëpi të Samsung, i cili ju mundëson të caktoni intervenimin e ekipit gjatë ditëve të punës nga mëngjesi deri në mbrëmje, si dhe gjatë fundjavave!

 

Orari i punës i teknikëve të shërbimit që vijnë për intervenime në shtëpi janë gjatë ditëve të javës, nga e hëna në të premte, në periudhën nga ora 08:00 deri në orën 21:00 , dhe të Shtunave nga ora 09:00  deri në ora 16:00. Afati i fundit ditor për arrdhjen e ekipit të shërbimit gjatë ditëve të javës është deri në orën 20:00.Ju mund të organizoni intervenime në shtëpi nga një riparues i autorizuar i Samsung duke thirrur ndihmën e shërbimit në numrin  0800 10 10 1.Për intervenime të ekipit gjatë fundjavëve, është e nevojshme të organizoni një ndërhyrje jo më vonë se të premten, deri në orën 14:00.

 

* Promovimi është i vlefshëm nga data 18.05 deri më 18.06.2020.

** Promovimi është i vlefshëm për të gjitha pajisjet e shtëpiake, përveç për fshesat elektrike dhe furrat me mikrovalë jo të integruara.

*** Përdoruesi mund të kërkojë intervenim në shtëpi gjatë fundjavës, nëse marrëveshja telefonike nuk bëhet më vonë se të premten në orën 14:00 . Të gjitha kërkesat për intervenim në shtëpi të marra pas kësaj kohe do të shtyhen për të hënën.