A beson se je lojtari më i mirë në PUBG në këtë rajon dhe shpirti yt i konkurrencës do të të çojë drejt fitores? Atëherë dëshmoje!

Apliko për turneun Odyssey Masters dhe dëshmo që je lojtari më i mirë në PUBG! Gjithçka që duhet të bësh është të bësh një skuadër, ndërsa aplikimi për në turne është falas.

Aplikimet zgjasin deri në 11.4. Nxito, sepse mund të fitosh çmime të mëdha!

Linkun për aplikimin dhe më shumë informacione mund t’i gjesh këtu.

Çoje lojën në një tjetër nivel

Monitori G9 49'' QLED për lojërat Odyssey

Monitori G7 32'' WQHD për lojërat Odyssey

Monitori G5 27'' FHD për lojërat Odyssey

Revolucioni i ekraneve të harkuar

Monitori G9 49'' QLED për lojërat Odyssey

Bëhu heroi kryesor në çdo histori loje me ekranin superior të harkuar. Gjithandej rreth teje të rrethojnë skena reale, pasi ekrani 1000R dhe 49 inç mbush hapësirën periferike të pamjes, ndërsa cilësia e figurës e çon botën e imagjinatës tënde një hap përtej realitetit.

Kalo në një tjetër nivel

Monitori G7 32'' WQHD për lojërat Odyssey

Ato lojëra aq reale të cilat më parë as që nuk mund të imagjinoheshin tashmë mundësohen falë arritjes teknologjike supreme 1000R në fushën e monitorëve të harkuar. Dizajni futuristik të mundëson që të shtosh veçoritë e tua personale, duke zgjedhur një nga 5 ngjyrat e ndriçimit të sfondit në monitor.

Një përvojë lojërash për mos t’u harruar

Monitori G5 27'' FHD për lojërat Odyssey

Vendosu në rolin e personazhit kryesor në çdo video lojë ndërkohë që ekrani gjithëpërfshirës 1000R mbush hapësirën e pamjes tënde periferike. Çdo lojë bëhet si e vërtetë përpara syve të tu falë rezolucionit WQHD.