Skaduar

E vlefshme nga 17/08/2020 30/09/2020

Përtërini përjetimin tuaj të shikimit të televizorit këtë verë dhe Samsung do t'ju kënaqë me një dhuratë të shkëlqyeshme. Nëse zgjidhni Samsung QLED 8K TV ju merrni si dhuratë Soundbar Q800T, ndërsa nëse zgjidhni modelet QLED Q80 ose më të lartë, Samsung Soundbar Q60T pason si surprizë.

Modelet Samsung QLED 8K janë padyshim një nga zgjedhjet e pagabueshme që mund të bëni. Shikimi nga skaji në skaj në ekranin e tij Infinity, do të zgjerojë përvojën tuaj të shikimit. Skajet e zeza të televizorit janë zvogëluar në mënyrë që ato të jenë pothuajse joekzistente, dhe korniza ultra e hollë ju lejon të shijoni një përjetim mbresëlënës të shikimit pa pengesa. Me rezolucionin e duhur 8K, ju do të hyni në botën e një rezolucioni të ri që sjellë një dimension të ri të realitetit në hapësirën tuaj. Ndjeni fuqinë e secilit prej 33 milion pikselave për kornizë, me një imazh pothuajse të qartë dhe një rezolucion katër herë më të madh se 4K. Procesori inteligjent Samsung me shkallëzimin e shkëlqyeshëm të tij 8K AI dhe imazhin e personalizueshëm është përgjegjës për një përjetim të shkëlqyeshëm të shikimit. Merita është e tij që ju do ta ndjeni fuqinë e plotë të 8K në çdo kohë dhe në çdo lloj përmbajtje që ju pëlqeni.

Nëse vendosni për QLED Q80 ose më të lartë, do të shijoni gjithashtu një nga imazhet më të fuqishme që mund të ofrojë Samsung QLED. Procesori Quantum 4K do të zgjedh cilësinë e imazhit deri në kushte të shkëlqyera të shikimit, duke përmirësuar cilëndo përmbajtje tuajën. Këta televizorë përshtaten në mënyrë aktive me mjedisin ku ndodheni dhe rregullojnë automatikisht nivelin e ndriçimit. Përjetoni imazhin e shkëlqyer, pa marrë parasysh kohën e ditës ose llojin e përmbajtjes që shihni. Me teknologjinë Quantum Dot, drita shndërrohet në ngjyra mahnitëse që mbeten të njejta pavarësisht nga niveli i ndriçimit.

Zgjidhni televizorit tuaj ideal Samsung QLED dhe shijoni përfitimet shtesë të periudhës promovuese që zgjat nga 17.8 deri më 30.9.2020 ose deri me harxhimin e stoqeve dhe i referohet blerjes së një modeli QLED të vitit 2020 (nga Seria 8 e tutje). Për të realizuar të drejtën për dhuratë, ju duhet të regjistroni blerjen tuaj në ce.promotion@samsung.com jo më vonë se 15 ditë nga data e blerjes, ndërsa listën e detajuar të pajisjeve dhe më shumë informacion mund të gjeni këtu.

QLED 8K TV

Sot gati për të ardhmen

Shndërroni gjithçka që doni në 8K me shkallëzim 8K AI. Inteligjenca e fuqishme e procesorit Quantum 8K përmes mësimit të makinerive shkon në burime të ndryshme dhe rezolucione deri në 8K. Shkallëzimi i AI ju lejon të shfaqni cilësi të përsosur dhe skajet realiste, kurse parregullsitë në imazh zhduken pixel me pixel. Para jush është vetëm një realitet i përsosur.

TV QLED 80

Sot gati për të ardhmen

Ndriçimi në prapavijë i kontrolluar saktësisht është rregulluar me mençuri për ta bërë të zezën edhe më të pasur. Bëhuni gati për detaje të mprehta me kontrast të pakrahasueshëm.
Procesori i fuqishëm i Samsung optimizon cilësinë e figurës deri në kushte të shkëlqyera të shikimit, duke përirësuar çdo përmbajtje tuaj.

HW-Q800T 3.1.2ch Soundbar

Lidhje e përkryer me një televizor QLED

Tingull i përparuar në të gjitha drejtimet. Hulumtoni thellësitë e tingullit me formatet Dolby Atmos dhe DTS: X. Përderisa tingulli përhapet kudo përreth e sipër jush, këto dy formate ju lejojnë të dëgjoni butësinë më të vogël të tingullit, ashtu si do të tingëllonte në realitet. Soundbar Q800T në sinkronizim me televizorin tuaj Samsung do të krijojë një tingull që ju tërheq plotësisht.

HW-Q60T 5.1ch Soundbar

Tingulli që mbështillet përreth jush

Mos lejoni që tingulli të mbetet i qetë. Teknologjia Samsung Acoustic Beam shpërndan valët e zërit në mënyrë që efekti i tyre në raport me veprimin që ndodh në ekran të jetë plotësisht realist. E përkryer për shikimin e filmave dhe lojrave. Ky është një sistem i vërtetë 5.1 që ju pushton.