Me blerjen e një telefoni nga seria Galaxy S21 5G ose Z Fold2  ju fitoni një Galaxy Watch Active2 44mm në ngjyrë të zezë.

Promocioni zgjat nga data 29.3.2021. deri në 19.4. 2021*. Për më tepër informacion vizitoni https://www.samsung.com/al/offer/rhytm-of-your-heart-promo-xk/.

Të gjithë përdoruesit privat apo biznes të cilët, gjatë përiudhës së promocionit nga data 29.3.2021. deri në 19.4.2021.* blejnë nga partnerët e shitjes Samsung të listuar në Rregulloren e këtij promocioni, një nga pajisjet e serisë Galaxy S21 5G ose Z Fold2  do të marrin një Galaxy Watch Active2 44mm në ngjyrë të zezë.

Në momentin e marrjes së pajisjes së blerë nga seria Galaxy S21 5G ose Z Fold2 në dyqan, blerësit duhet të japin të dhënat e tyre personale për partnerin e autorizuar të Samsung pranë të cilit është blerë pajisja, në mënyrë që ky partner të ketë mundësi të dërgojë Samsung Galaxy Active2 në adresën e blerësit (të dhënat e kërkuara janë emri, mbiemri, adresa e dorëzimit dhe numër telefoni për kontakt) ose të pranojnë marrjen e tij në dyqan.

Dorëzimi i Galaxy Watch Active2 44mm do të kryhet në periudhën nga 12.4. 2021. deri në 31.5 2021.

Kushtet e këtij promovimi mund t'i shihni këtu.

*ose deri në përfundimin e stokut.

Porosisni paraprakisht nga partnerët tanë!

Galaxy S21 Ultra 5G

Ultra Revolucionar. Në çdo drejtim

Galaxy S21 5G | S21+ 5G

Prodhuar për epiken e përditshme

Galaxy Z Fold2

Mundësi të panumërta

Galaxy Watch Active2 44 mm

Rehati e rregullueshme e duarve