Si të bëj foto me Note9 S Pen?

Falë S Pen nuk keni pse t’i ktheheni kornizës pas rregullimit të kohëmatësit te kamera apo ngjeshjes së imazhit për shkak të mungesës së hapësirës.  

Klikoni butonin tuaj S Pen për të bërë fotografi

S Pen lidhet përmes Bluetooth me pajisjen tuaj dhe mund të funksionojë si një telekomandë shkrehëse e kamerës deri 10m larg.

1 Vendoseni telefonin në një distancë.
2 Pozicionohuni mirë në kornizë.
3 Shtypni butonin S Pen një herë për të shkrehur foto.
4 Shtypni butonin S Pen dy herë për të kaluar nga kamera para tek ajo prapa.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni