QLED 2019

Një hap i madh për realitetin

QLED 8K

Quantum Dot

Origjina e TV të së nesërmes

SUHD Quantum Dot, 4K

UHD TV 2019

Cilësi e mahnitshme e imazhit

Samsung UHD TV

Eksperiencë e pasur shikimi

Televizorë Full HD

Samsung Full HD TV

Pamje e qartë dhe e detajuar

Televizor HD

Samsung HD TV Joiiii

QLED 4K 2019

Zbuloni bukurinë në detaje

TV 4K QLED

2019 QLED

Një hap i madh për realitetin

QLED TV 2019
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.