THIS IS TV

Imazhet më të gjalla në botë

SUHD Quantum Dot, 4K

Quantum Dot

Hapi tjetër në evolucionin e TV

SUHD Quantum Dot, 4K

Një shembull i inovacionit

Televizor UHD 4K

Samsung UHD 4K Curved Smart TV

Imazh i detajuar dhe më i qartë

Full HD TV

Samsung Full HD Curved Smart TV

Imazh i detajuar dhe më i qartë

HD TV

Samsung HD TV Joiiii
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.