TV

Smart Hub

Smart televizori do sada nisu bili naročito inteligentni. Pronalaženje onoga što ste želeli zahtevalo je vreme i napor. Zato kada jednom probate surfovanje kanalima na našim Smart televizorima, nema povratka nazad. Jednog minuta gledaćete utakmicu uživo, narednog ćete gledati omiljenu televizijsku emisiju preko usluge za prosleđivanje sadržaja. Svemu se pristupa direktno preko funkcije Smart Hub. Ona je dizajnirana da bude tako jednostavna da nikada nećete morati da zastanete i razmislite šta radite. Čak i podešavanje postavki televizora ne može biti jednostavnije.

Първо на екрана се показва изображението на Live TV (Телевизия в реално време). След като щракнете върху иконата Netflix, изображението на екрана се заменя от филм.

Blijven kijken Volgende bekijken

Първо на екрана се показва изображението на Live TV (Телевизия в реално време). След като щракнете върху иконата Netflix, изображението на екрана се заменя от филм.

Automatska detekcija

Želeli biste da igrate igru i priključite konzolu za igranje, ali ne znate da li je HDMI1 ili HDMI2? Jedva čekate da gledate Blu-ray film, ali ne uspevate da odredite sa kojim HDMI priključkom je plejer priključen? Sa našim Smart televizorima, o tome više ne morate da razmišljate. Kada se uređaj poveže putem HDMI priključka, Samsung Smart televizor automatski detektuje uređaj i obaveštava vas o njemu putem momentalno prepoznatljivih ikonica i naziva. Podešavanje daljinskog upravljača nije potrebno – obavlja se automatski.

Automatska detekcija

One Remote Control

Prošli su dani prebacivanja sa jednog na drugi daljinski upravljač za različite povezane uređaje. Više ne morate da trošite vreme gledajući u daljinski upravljač da biste ustanovili šta tačno koje dugme omogućava. Bilo da gledate televizijski program uživo, strimujete film ili novi muzički spot na internetu, Samsung One Remote je jedina stvar koja vam je potrebno da biste imali potpunu kontrolu. Tako je jednostavno i prosto da je teško shvatiti zašto se niko ranije nije setio da napravi daljinski upravljač poput ovog.

Ruka drži daljinski upravljač, a ikonice za funkcije plutaju oko daljinskog upravljača.
*Funkcija automatskog prepoznavanja izvora i kontrole možda nije podržana na određenim uređajima povezanim sa Samsung Smart televizorom.
*Ova funkcija zahteva pristup internetu i možda neće biti dostupna na svim jezicima ili u svim regionima.

*Funkcije automatske detekcije i Samsung One Remote Control kompatibilne su sa modelima Smart televizora kompanije Samsung za 2016. godinu KU6500 i iznad.
Kliknite za listu kompatibilnih uređaja
Uređaji Marka MSO/model
Igre Sony PlayStation 3
PlayStation 4
Microsoft XBOX One
XBOX 360
OTT Apple TV Apple TV 1
Apple TV 2
Apple TV 3
Apple TV 4
Amazon Amazon Fire TV
Amazon Fire TV 2
Roku Roku 3
Roku 4
Google Nexus Player
BD (uređaji koji podržavaju HDMI-CEC od)
Samsung, LG, Panasonic, Philips, Sony itd.
HTS (uređaji koji podržavaju CEC od)
Samsung, LG, Panasonic, Philips, Sony itd.
TV dekoder BSkyB DSI8215WDR
Hdsky-XEU
HDskyDIR
TDS850NB
Virgin CT8620
BT DTR-T4000
TalkTalk DN360T
Srećna porodica gleda fotografiju sa mobilnog uređaja direktno na Samsung SUHD televizoru.

Smart View

Uz Smart View, deljenje sadržaja direktno sa vašeg uređaja je jednostavno poput dvostrukog dodira vašeg smart telefona, tableta ili računara i nakon čega možete da uživate u fotografijama, video snimcima i muzici direktno na svom televizoru. Umesto da se gurkate oko mobilnog telefona da biste pogledali video koji ste snimili , možete da ga prosledite direktno na veliki, predivan ekran Samsung televizora tako da u njemu možete da uživate svi.

* POTREBNO JE ČLANSTVO ZA PROSLEĐIVANJE SADRŽAJA SA USLUGE NETFLIX I KONEKCIJA SA INTERNETOM
* Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones ⓒ 2016. MARVEL i ABC Studios