55" Televisor QLED 4K 2019

QE55Q60RATXXH

The item is in the cart.

QLED nis nga realiteti

100% volum ngjyrash përmes pikave kuantike

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Procesori Quantum 4K

Nuk ka më ekran pa figurë

Modaliteti i ambientit

And getting answers to your questions

Bixby në televizor

Përfshihuni në miliarda nuanca ngjyrash

Përfshihuni në miliarda nuanca ngjyrash

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Altoparlanti i optimizuar për QLED

Altoparlanti i optimizuar për QLED

QLED nis nga realiteti

100% volum ngjyrash përmes pikave kuantike

Ngjyrat aq reale sa duhet të jenë. Me teknologjinë unike të pikave kuantike nga Samsung, QLED e ngre volumin e ngjyrave në 100%, duke ju dhënë ngjyra reale në skena të errëta dhe të shndritshme.

QLED nis nga realiteti

Shihni në çdo moment në HDR të vërtetë

Quantum HDR 4X

Shikojini objektet në errësirë dhe dalloni nuancat e ngjyrave deri në detaj. Quantum HDR 4X i analizon skenat kuadër për kuadër dhe e përshtat dritën për të shprehur ndriçimin unik të çdo momenti.

Shihni në çdo moment në HDR të vërtetë

* Gama e Quantum HDR e llogarit ndriçimin në bazë të standarteve të brendshme të analizës dhe mund të ndryshojë në varësi të ambientit të shikimit apo rrethanave të caktuara.

Shihni imazhin më të madh

Gjithçka bëhet shumë reale në një ekran më të madh. Do të përjetoni çdo gol, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do të jeni tamam në mes të veprimit. Nuk keni qenë kurrë më afër se kaq.

Shihni imazhin më të madh

Fitoni më shumë lojëra, kini më shumë kontroll.

Përmirësuesi i vërtetë I lojës

Pakësoni vonesën e komandave në lojë

Mos lejoni që vonesa t’ju ngadalësojë! Duke përdorur teknologjinë FreeSync(VRR), QLED pakëson vonesën e futjes për t’ju dhënë shpejtësinë e lojës në kohë reale që ju nevojitet për t’u ngjitur në majë. Përqafoni shpejtësinë e QLED dhe përgatituni për disa fitore epike.

* Teknologjia FreeSync pakëson vonesën e futjes, me më pak shkëputje dhe dridhje.* VRR (Niveli i ndryshueshëm i rivendosjes) lejon një kuadër optimal të videos nga burimi i lojës për secilën skenë.

Përmirësues i lojës

Për të mposhtur konkurrencën, duhet të keni kontroll të plotë. Barazuesi dinamik i zi ju jep një shikueshmëri më të mirë në errësirë dhe përdor analizë të detajuar të skenës për të optimizuar cilësinë e imazhit. Ai përmirëson edhe tingullin, kështu që mund të përfshiheni në lojë.

* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Procesori Quantum 4K

Përjetoni procesorin Quantum 4K të QLED. Ai përdor algoritmin e tij të posatçëm të përmirësimit për të sjellë figurë më pastër ndërsa përshtat ndriçimin e ekranit dhe zërin për të përkuar me ambientin përreth dhe me skenën që shfaqet në ekran. Procesori i fuqishëm i QLED sjell rezolucion të përmirësuar dhe një përdorim fantastik.

Gjithçka mundësohet nga një procesor fantastik

Përmirësimi me inteligjencë artificiale

Përmirësimi me inteligjencë artificiale bën gjithë dallimin. QLED përdor mësim kompjuterik mbi bazën e inteligjencës artificiale për të pakësuar zhurmën e figurës, për të rikthyer detajet e humbura dhe madje edhe për qartësimin e kontureve të objekteve dhe të tekstit. Tani mund t’i shihni përmbajtjet në rezolucion pothuajse 4K.

* Cilësia e shikimit mund të ndryshojë në varësi të llojeve të përmbajtjes dhe të formatit. Përmirësimi me inteligjencë artificiale mund të mos vlejë për lidhje me kompjuterin dhe kushte të caktuara të Modalitetit të lojës.

Modaliteti inteligjent

Kushtet në dhomën tuaj mund të ndryshojnë dhe televizori juaj duhet të përshtatet ndaj tyre. Modaliteti inteligjent i QLED e rregullon ndriçimin dhe volumin në përputhje me këtë. Madje mund dhe të rregullojë zërin për të përkuar me përmbajtjen e televizorit, si p.sh. të qartësojë të folurin në emisionet e lajmeve dhe të theksojë vokalin e këngëtarit mbi koncertin në sfond.

Modaliteti inteligjent

Dizajn minimalist, ndikim maksimal

Dizajni i televizorit nuk duhet t’ju heqë vëmendjen nga emisionet tuaja. Dizajni minimalist i QLED vjen me kornizë të hollë që përqëndrojnë sytë tuaj te figura, duke ju tërhequr për të parë atë që vërtet ka rëndësi.

Dizajn minimalist, ndikim maksimal

Nuk ka më ekran pa figurë

Modaliteti i ambientit

Edhe kur është i fikur, QLED nuk rri asnjëherë kot. Modaliteti i ambientit ndihmon që QLED të kombinohet me dekorin e shtëpisë suaj për një ndikim të përkryer e të natyrshëm. Në vend të ekranit të zakonshëm të zi, do të shihni pamje kuptimplota që përshtaten me stilin e jetesës tuaj, me cilësime të thjeshta dhe plot mundësi zgjedhje.

Dekori

Dekori

Caktojeni ekranin me një sfond bashkëveprues që përkon më së miri me dekorin e dhomës tuaj.

Informacion

Informacion

Mund të shfaqni informacion si orën dhe datën në një sfond të bukur.

Albumi im

Albumi im

Shfaqni të gjitha fotot tuaja të preferuara nga pajisja celulare. Është galeria juaj personale.

Veprat artistike

Veprat artistike

Adhuruesit e artit do të shijojnë sidomos punime të bukura nga fotografë dhe artistë të mirënjohur, të gjitha të grupuara sipas një larmie tematikash.

Bëjeni ekranin tuajin

  • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
  • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
  • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.
  • * Saktësia e veçorisë së sfondit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes të televizorit, në varësi të dizajneve të murit, motiveve dhe/ose ngjyrave.

QLED e bën gjithçka të lehtë

Smart Hub & One Remote

QLED bëhet edhe më i zgjuar me Smart Hub dhe Samsung One Remote. Vendosin të gjithë përmbajtjen që dëshironi tamam në majën e gishtërinjve, nga kutia e kanaleve tek konsola e lojërave, aplikacionet dhe TV i drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një.

QLED e bën gjithçka të lehtë

* Shërbimi inteligjent dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose kanë kufizime përdorimi.

Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja

Udhëzuesi Universal: vetëm UK,FR,DE,IT,ES

Kërkoni më pak, gëzohuni më shumë. Udhëzuesi Universal i QLED-ve ju ndihmon të gjeni përmbajtjen tuaj të preferuar shpejt dhe lehtësisht. Mëson se çfarë ju pëlqen dhe përzgjedh gjithçka në një vend.

Duke përfshirë gjetjen e përmbajtjeve tuaja

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa njoftime.

Dhe marrja e përgjigjeve ndaj pyetjeve tuaja

Bixby në televizor

Me QLED mund edhe të flisni. Bixby është ndihmësi për nevojat tuaja që shkojnë përtej kontrollit të TV tuaj. Thjesht pyesni dhe merrni më shumë.

* Kjo veçori është e disponueshme vetëm në disa gjuhë.* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED

SmartThings

Një shtëpi me të vërtetë inteligjente, që i përshtatet jetës tuaj. Me Samsung SmartThings të përfshirë, QLED mund t’ju lidhë me pajisjet dhe sensorët tuaj IoT. Mund të ndizni dritat, të kontrolloni se çfarë ka në frigorifer dhe madje të kontrolloni fshesën me korrent robot.

Krijoni një shtëpi inteligjente me QLED

* Pajisjet e përputhshme SmartThings të Samsung mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Lidhje pa probleme

Punon me

QLED mund të jetë qendra e një stili jetese të re dhe më të rehatshme të lidhur. Integrohet pa probleme me altoparlantët dhe pajisjet celulare të zgjuara—madje edhe të markave të tjera.

* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuara në përdorim. * Përdorshmëria e veçorisë së ndezjes së televizorit mund të ndryshojë sipas modelit.

Google Assistant

QLED i ri punon me Google Assistant për t’jua bërë jetën më të lehtë. Ndërron kanale, ndryshon volumin, komandon luajtjen dhe shumë të tjera thjesht me anë të zërit.

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Amazon Alexa

QLED i ri punon me Alexa, kështu që jeta juaj u thjeshtua. E keni shumë të lehtë të lidhni pajisjet që mbështesin “Alexa”. Me përputhshmërinë e QLED, caktojeni Alexa të ndezë televizorin tuaj, të ndërrojë kanalet, të kontrollojë volumin dhe më shumë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

AirPlay 2

QLED punon tani për herë të parë me Apple. Me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni apo të ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple drejt ekranit të madh. Luani video, muzikë, foto dhe shumë të tjera pa u lodhur nga iPhone, iPad dhe Mac në QLED.

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si QLED dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe Ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.
  • 6 Seria
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • Quantum HDR HDR (Sfera e lartë dinamike)
  • 1683.2 x 1053.4 x 346.6 mm Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh)

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.