55" UHD 4K I harkuar Smart TV Seria 6

UE55MU6272UXXH
Madhësi 55"

The item is in the cart.

Rezolucioni UHD

Rezolucioni UHD

HDR

HDR

Me harkim të bukur

Me harkim të bukur

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Televizori i vërtetë 4K UHD

Televizori i vërtetë 4K UHD

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Rezolucioni UHD

Përjetoni detaje të gjalla me 4-fishin e rezolucionit të UHD TV. Çdo gjë që shikoni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Rezolucioni UHD

PurColor

Përfitoni një përvojë me ngjyra natyrale me Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shikoni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të sakta.

PurColor

HDR

Shikoni imazhe me detaje reale. Me ndriçim më të lartë, ju do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR.

HDR

Përforcuesi automatik i thellësisë

Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Auto Depth Enhancer rregullon nivelet e kontrastit me shumë shtresa për një ndjesi më të mirë të thellësisë.

Përforcuesi automatik i thellësisë

Me harkim të bukur

Kënaquni me bukurinë e dizajnit të harkuar. Duke u frymëzuar nga natyra, ai personalizon elegancën e pastër, si i ndezur ashtu dhe i fikur.

Me harkim të bukur

Një telekomandë e vetme

Merrni kontrollin të plotë në pëllëmbën e dorës. Kontrolloni të gjitha pajisjet e lidhura me vetëm një telekomandë. Me Voice Control, asnjëherë nuk do t'ju duhet më të kaloni përmes kanaleve.

Një telekomandë e vetme

* Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

Smart Hub

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet HDMI kabllos.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet HDMI kabllos.

  • 6 E pa përcaktuar
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • 3000R Harkimi i ekranit
  • Po PurColor
  • 3 HDMI
  • 2 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.