55" Inovacioni është te detajet UHD MU7000 Seria 7

UE55MU7002TXXH
Madhësi 55"

The item is in the cart.

HDR1000/Extreme

HDR1000/Extreme

Ngjyra Kristali Dinamik

Ngjyra Kristali Dinamik

Clean Cable Solution

Clean Cable Solution

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Inovacioni është te detajet

Inovacioni është te detajet

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

HDR1000/Extreme

Përjetoni fuqi iluminuese me High Dynamic Range. Shikoni çdo detaj të vetëm dhe shijoni pastërti kinemaje në çdo skenë.

HDR1000/Extreme

* Ndriçimi maksimal është deri në 1000 nit dhe mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Ngjyra Kristali Dinamik

Shijoni spektaklin e plotë të jetës me ngjyra të qarta kristal dhe gjallëri dinamike. Përgatituni të mbeteni i mahnitur.

Ngjyra Kristali Dinamik

Motion Rate 240

Shijoni aksionet dhe lëvizjet e shpejta pa asnjë luhatje të figurës. Motion Rate 240 sjell në jetë sportin dhe pamjet me lëvizje të shpejta.

* Shpejtësia aktuale e lëvizjes mund të variojë sipas madhësisë së televizorit.

Motion Rate 240

* Shpejtësia aktuale e lëvizjes mund të variojë sipas madhësisë së televizorit.

Precision Black

Përjetoni të zezën më të thellë dhe të bardhën më të ndritshme me Precision Black. Kontrasti i fuqishëm dhe teknologjia e errësimit lokal i bën skenat të mprehta dhe precize.

Precision Black

Peak Illuminator

Peak Illuminator i bën zonat më të ndritshme edhe më të ndritshme në skenat me errësirë. Shijoni pamje mahnitëse me përforcimin e ndriçimit në çdo skenë.

Peak Illuminator

I pastër dhe i thjeshtë

Maksimizoni kënaqësinë tuaj televizive duke pastruar të gjitha kabllot e rrëmujshme pas televizorit. Clean Cable Solution dhe One Connect e bëjnë gjithçka të rregullt dhe të thjeshtë.

I pastër dhe i thjeshtë

Clean Cable Solution

I mban të gjithë telat tuaj të lidhur në mënyrë të rregullt. Dizajni elegant i pjesës së pasme të televizorit i fsheh brenda të gjitha lidhjet.

Clean Cable Solution

One Connect

Lidhni çdo pajisje me lehtësi me One Connect. Ju përfitoni një mënyrë lidhjeje pa ngatërrime, e cila shton kënaqësinë tuaj ndërsa shihni televizor.

One Connect

Dizajni 360°

Shkëlqim nga çdo kënd. I ndezur ose i fikur, Dizajni 360° ndërthuret në mënyrë të përkryer me çdo dekor dhome me kornizën e tij minimaliste dhe dizajnin e tij të pastër të pjesës së pasme.

Dizajni 360°

Dizajn pa kufij

I thoni "po" përjetimit të pamjeve mbresëlënëse. I hollë dhe pa kornizë në 3 anë, ai e sjell në jetë çdo skenë.

Dizajn pa kufij

Një pjesë e pasme e bukur

Shikoni perfeksionin e pastër nga të gjitha anët, me një pjesë të pasme perfekte elegante dhe dizajn të hollë total që rrezaton minimalizëm dhe elegancë.

Një pjesë e pasme e bukur

Një telekomandë e vetme

Kontroll i plotë në pëllëmbën e dorës suaj. Menaxhoni të gjitha pajisjet e lidhura nëpërmjet vetëm një telekomande të vetme. Falë menaxhimit me zë nuk do të keni asnjëherë më nevojë të listoni kanalet.

Një telekomandë e vetme

* Për Netflix striming nevojitet të anëtarësoheni.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Smart Hub

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

  • 7 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • 3 USB
  • 4 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.