SC5285 Fshesë me korent, kanistër me Forcë Cikloni, 420 W

VCC5285V3O/BOL
Ngjyra GRAPEFRUITGRAPEFRUIT

The item is in the cart.

2,5 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

2000 W

Fuqia maks. e konsumit

219x269x350 mm

Përmasat e setit (GjxLxTh)

3.7 kg

Pesha e setit

Filtri Cyclone

I lehtë për t'u zbrazur

Nuk është më nevoja të përkuleni për të hedhur pluhurin e akumuluar. Thjesht rrotullojeni dhe zbrazeni pa rrezikuar derdhjen e pluhurit.

cyclone filter

Thjesht shtypni butonin

VC-5900 është projektuar për prakticitet maksimal duke minimizuar numrin e butonave të funksioneve. Mjafton ta ndizni dhe provoni të kontrolloni nivelin e fuqisë. Pastrimi bëhet kaq i lehtë dhe i thjeshtë

Simply Touch Button

Jetëgjatësi dhe fuqi e lartë në thithje

Fuqia e thithjes së fshesave me korrent bie gradualisht ndërsa qesja e pluhurit mbushet. Por, duke qenë se në filtrin Cyclone grumbullohen në fillim grimcat e mëdha dhe të rënda të pluhurit, ai bën të mundur që në qesen e pluhurit të ketë më shumë hapësirë gjë që ndihmon në një thithje pluhuri të njëtrajtshme.

  • 2,5 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 2000 W Fuqia maks. e konsumit
  • 219x269x350 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 3.7 kg Pesha e setit

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.