SC52U6 Fshesë me korent Eco Pebble 2.5ℓ

VCC52U6V3R/BOL
Ngjyra redred

The item is in the cart.

2.5 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

750 W

Fuqia maks. e konsumit

219X269X350 mm

Përmasat e setit (GjxLxTh)

3.7 kg

Pesha e setit

Kompakt dhe i fuqishëm, por njëkohësisht elegant dhe i këndshëm

Dizajni kompakt dhe elegant me maks. 2000 W fuqi dhe qesja e pluhurit me kapacitet 2,4 L e bëjnë pastrimin një kënaqësi!

Kompakt dhe i fuqishëm, por njëkohësisht elegant dhe i këndshëm

Rripi i krahut për transport të lehtë (opsional)

Rripi i krahut ju jep mundësinë ta transportoni fshesën kudo që të dëshironi (duke përfshirë edhe shkallët dhe vendet e larta).

Rripi i krahut për transport të lehtë (opsional)
  • 2.5 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 750 W Fuqia maks. e konsumit
  • 219X269X350 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 3.7 kg Pesha e setit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.