VR5000 Sistem pastrimi dhe fshese me korrent robot, 2 në 1

VR5000 Sistem pastrimi dhe fshese me korrent robot, 2 në 1

VR05R5050WK/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Pastroni dhe fshini së bashku

Sistem pastrimi dhe fshese me korrent 2 në 1

Kurseni kohën dhe përpjekjet tuaja duke pastruar dhe fshirë njëkohësisht! Sistemi i pastrimit dhe fshesës me korrent 2 në 1 kap pluhurin dhe papastërtitë dhe fshin dyshemenë për të pastruar në mënyrë efikase. Depozita e ujit zbulon nëse është lidhur shtupa e fshirjes dhe kalon automatikisht në fshirje dhe përshtat sasinë e ujit.

Pastroni dhe fshini së bashku Pastroni dhe fshini së bashku

150 minuta* pastrim

Bateri që zgjat

Pastroni për një kohë të gjatë pa e rikarikuar. Një bateri më afatgjatë dhe me kapacitet të lartë 3400 mAh vazhdon të thithë për deri në 150 minuta*. Prandaj, mund të pastroni një hapësirë të madhe nga cepi në cep pa qenë nevoja për karikim shtesë*.

* Bazuar në testimet e brendshme në një zonë me mobilie të sistemuara në mënyrë të ngjashme me një shtëpi, duke përdorur regjimin Eco.

Dizajn i hollë

Dizajn i hollë

Kapni papastërtitë dhe pluhurin edhe në vendet më të vështira për t'u arritur. Ka një trup të hollë pa bërë kompromis me thithjen e fuqishme. Është vetëm 85 mm e lartë, që do të thotë se mund të rrëshqasë me lehtësi poshtë mobilieve dhe krevateve dhe të futet në hapësira shumë të ulëta. Prandaj, shtëpia juaj është plotësisht e pastruar gjithmonë.

Kontroll i lehtë në distancë

Kontroll Wi-Fi

Kontrollojeni fshesën robotike me korrent kudo, edhe nëse jeni larg shtëpisë, duke përdorur kontrollin e saj të integruar Wi-Fi dhe një aplikacion për smartfon*. Me një prekje të thjeshtë mund ta ndizni ose ta ndaloni me shpejtësi, të caktoni programe të shumta pastrimi, të rregulloni fuqinë e thithjes dhe të kontrolloni fshirjen dhe shpejtësinë e ujit.

* E disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Nevojitet lidhje Wi-Fi.

Kosh i lehtë për t'u zbrazur

Koshi EZ Empty

Hidheni pluhurin e grumbulluar me lehtësi dhe në mënyrë higjienike me një prekje. Koshi i pluhurit EZ Empty mund të zbrazet pa derdhur pluhurin ose pa bërë duart pis. Ju mund ta hapni me një të shtypur të butonit, ta derdhni përmbajtjen dhe më pas ta rrëshqitni përsëri në vend. Dhe mund ta mbani të

Pastrim inteligjent dhe i sigurt

Sistemi Smart Sensing

Sigurohuni që shtëpia juaj të pastrohet në mënyrë të sigurt. Sistemi Smart Sensing përfshin një sensor xhiroskopik që kontrollon lëvizjen tij, ndërkohë që një sensor kundër përplasjes redukton shpejtësinë për të pastruar me delikatesë qoshet. Një sensor për parakolpin gjithashtu mbron mobiliet tuaja dhe një sensor kundër rrëzimit e ndalon që të bjerë nga shkallët

Mënyra e pastrimit

Shumë mënyra pastrimi

Zgjidhni mënyrën më të mirë për të pastruar në situata të ndryshme duke përdorur shumë mënyra pastrimi*. Ajo ka 4 mënyra pastrimi, duke përfshirë Zig-zag Mode, Auto Mode (Random Mode), Edge Mode dhe Spot Mode. Një Scheduling Mode gjithashtu ju lejon të konfiguroni programe të shumta, në mënyrë që të fillojë automatikisht pastrimin në kohën e zgjedhur çdo ditë.

* Këto funksione janë të disponueshme vetëm përmes aplikacionit për smartfon

Specifikimet

  • Fuqia maks. e konsumit 55 W
  • Kapaciteti i pluhurit 0.2 ℓ
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 340x85x340 mm
  • Pesha e setit 3 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.