VR7000M POWERbot VC me FullView Sensor™ 2.0 , 0.3ℓ

VR7000M POWERbot VC me FullView Sensor™ 2.0 , 0.3ℓ

VR20M707HWS/GE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

 • Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi
  Super i hollë, super i fuqishëm
 • Skanon hapësirën, zbulon pengesat
  FullView Sensor™ 2.0
 • Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve
  Edge Clean Master
 • Më pak pluhur dhe qime të ngecura në furçë
  Furça me vetëpastrim

Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi

Super i hollë, super i fuqishëm

Projektuar me trup më të hollë pa kompromentuar thithjen e fuqishme. Gjeneron 40x më shumë fuqi thithjeje*, për të thithur pluhur dhe papastërti në tapet dhe poshtë mobilieve të ulëta.

Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi

*Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB. **Krahasuar me Samsung POWERbot VR9000.

Skanon hapësirën, zbulon pengesat

FullView Sensor™ 2.0

Një sensor i përmirësuar dhe me performancë të lartë, FullView Sensor™ 2.0 skanon dhe zbulon pengesat shumë të ngushta ose të vogla nëpër një zonë të gjerë. Gjithashtu, dallon qoshet e dhomës dhe i pastron ato tre herë me 10%‡ më shumë fuqi thithjeje*.

Skanon hapësirën, zbulon pengesat Skanon hapësirën, zbulon pengesat

*Gjeneron 10%‡ më shumë thithje se regjimi Normal dhe Quiet përkatësisht.

Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve

Edge Clean Master

Edge Clean Master pastron anët dhe qoshet me më shumë efikasitet me një furçë me qime që është shumë pranë pjesës së përparme. Kur prek një mur, Auto Shutter ulet për të krijuar një barrierë që ndihmon në grumbullimin e më shumë pluhuri.

Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve

Më pak pluhur dhe qime të ngecura në furçë

Furça me vetëpastrim

Furça unike me vetëpastrim redukton në mënyrë të konsiderueshme sasinë e pluhurit dhe qimeve që ngecin në qimet e furçës. Ajo i grumbullon ato në qendër të furçës, prandaj mund të thithen me lehtësi në koshin e pluhurit.

Më pak pluhur dhe qime të ngecura në furçë Më pak pluhur dhe qime të ngecura në furçë

Gjithmonë fuqi optimale

Kontrolli i fuqisë

Një kontroll inteligjent i fuqisë zbulon llojin e sipërfaqes dhe gjeneron fuqi optimale thithjeje. Kur kalon mbi tapete dhe qilima, motori gjeneron më shumë fuqi thithjeje për të thithur pluhurin e ngecur në to.

Gjithmonë fuqi optimale Gjithmonë fuqi optimale

Parandalon bllokimin e filtrit

CycloneForce

CycloneForce siguron fuqi ekstreme në thithje për një kohë të gjatë*. Ajo krijon një forcë të fortë centrifugale që tërheq pluhurin dhe mbetjet nga ajri brenda në një dhomëz të jashtme. Prandaj e mban filtrin të pastër duke qenë se është më pak i bllokuar.

Parandalon bllokimin e filtrit Parandalon bllokimin e filtrit

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB

Tregoni se ku do të pastroni

Point Cleaning™

Point Cleaning gjeneron një dritë udhëzuese që ju mund ta përdorni për ta drejtuar POWERbot që të pastrojë menjëherë zona specifike ose zona veçanërisht me pluhur. Thjesht drejtojeni dritën deri në 0,5 metra përpara pajisjes dhe ajo do të ndjekë rrezen dhe do të pastrojë ndërsa lëviz.

Tregoni se ku do të pastroni Tregoni se ku do të pastroni

Pastron një zonë më të gjerë me shpejtësi dhe efikasitet

Furça e gjerë

Furça e gjerë pastron hapësira më të mëdha më shpejt dhe me më shumë efikasitet. Ajo ka gjerësi 290 mm, që është mbi 42% më e madhe se furçat tradicionale 204 mm, prandaj pastron një hapësirë më të madhe me më pak lëvizje në më pak kohë.

Pastron një zonë më të gjerë me shpejtësi dhe efikasitet Pastron një zonë më të gjerë me shpejtësi dhe efikasitet

Kontrollojeni në distancë

Wi-Fi Control

Wi-Fi Control ju lejon të kontrolloni në distancë pajisjen duke përdorur një aplikacion për smartfon*. Me një prekje të thjeshtë, mund ta nisni ose ta ndaloni pajisjen, të programoni oraret e pastrimit dhe të kontrolloni historikun e pastrimit kur jeni larg shtëpisë.

Kontrollojeni në distancë Kontrollojeni në distancë

* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

Përcakton dhe gjen shtegun më të mirë të pastrimit

Visionary Mapping™ +

Visionary Mapping™ Plus System gjen rrugën optimale për pastrim të shpejtë dhe e drejton pajisjen në të. Duke përdorur sensorë me performancë të lartë dhe një kamerë dixhitale, ai krijon një hartë të shtëpisë suaj dhe llogarit shtegun më efikas.

Përcakton dhe gjen shtegun më të mirë të pastrimit Përcakton dhe gjen shtegun më të mirë të pastrimit

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB.

Rrotat e mëdha

Easy Pass™

Rrotat e përmirësuara Easy Pass™ kapërcejnë me lehtësi shumicën e pengesave, siç janë pragjet e dyerve, prandaj pajisja vazhdon të punojë edhe kur jeni jashtë shtëpisë. Trupi i saj është gjithashtu tani 15 mm lart nga toka, prandaj mundësitë që të ngecë te diçka janë shumë më të vogla.

Rrotat e mëdha Rrotat e mëdha

Zgjidhni mënyrën më të mirë

Regjime të ndryshme pastrimi

Me regjime të ndryshme pastrimi, mund të zgjidhni mënyrën më të mirë për të pastruar në situata të ndryshme. Ajo ka 3 stile regjimi pastrimi*, 3 lloje thithjeje, regjime të programuara që ju mund t’i caktoni paraprakisht për deri në 7 herë në javë.

Zgjidhni mënyrën më të mirë Zgjidhni mënyrën më të mirë

Gjithmonë e karikuar

Karikimi automatik

Funksioni i karikimit automatik do të thotë se kur bateria bie, pajisja shkon automatikisht te stacioni i karikimit për t’u rikarikuar. Pasi të jetë rikarikuar plotësisht, ajo kthehet sërish te vendi i fundit ku ishte dhe vazhdon pastrimin.

Gjithmonë e karikuar Gjithmonë e karikuar

Caktoni zonat e kufizuara

Virtual Guard™*

Mbroni mobiliet e çmuara, shtretërit ku flenë kafshët shtëpiake ose çdo zonë tjetër që të mos dëmtohet apo shqetësohet me Virtual Guard™. Thjesht aktivizojeni me një shtypje butoni dhe caktoni zonat e kufizuara ose krijoni një sekuencë specifike pastrimi.

* E disponueshme në serinë VR20M705 dhe VR20M707.

Caktoni zonat e kufizuara Caktoni zonat e kufizuara

* E disponueshme në serinë VR20M705 dhe VR20M707.

Specifikimet

 • Fuqia maks. e konsumit 130 W
 • Kapaciteti i pluhurit 0.3 ℓ
 • Përmasat e setit (GjxLxTh) 340x97x348 mm
 • Pesha e setit 4.3 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.