VC2500M Fshesë me korrent canister me më shumë fuqi thithëse, 2.5l

VC20M2540JN/AD
Ngjyra JeshileJeshile

The item is in the cart.

E fuqishme, por e lehtë

Më shumë fuqi thithjeje

Heq pluhurin e madh

EZ Clean Cyclone

Gjeni dhe ruani me shpejtësi

Aksesor 2-në-1

2.5 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

E fuqishme, por e lehtë

Më shumë fuqi thithjeje*

Ju pëlqen fuqia e një fshese me korrent heavy-duty, por pa vështirësitë e lëvizjes së saj? Dizajni i lehtë i kutisë me qese të Samsung VC2500 e bën të lehtë për ta manovruar. Dhe thithja e vet e fuqishme siguron gjithashtu pastrim të thellë dhe intensiv mbi tapete, rrugica dhe dysheme të forta.

E fuqishme, por e lehtë

*Krahasuar me SC54** series të llojit tradicional me qese të Samsung. Bazuar në testimet e brendshme.

  • * Krahasuar me llojin me qese të Samsung pa EZClean Cyclone. Bazuar në testimet e brendshme.

Mbajeni në mënyrë komode

Dorezë për mbërthim të lehtë*

Një dorezë ergonomike për mbërthim të lehtë ofron një mbërthim më të fortë dhe më komod. Ju mund të kontrolloni me lehtësi lëvizjen e saj pa ju lodhur duart ose pa e rrëzuar. Dhe rrotullohet prandaj zorrët nuk ngatërrohen.

Mbajeni në mënyrë komode

* E disponueshme në seritë VC20M251A**, VC20M253A**, VC20M255A**, VC20M257A**, VC15M251A** dhe VC15M255A**.

Gjeni dhe ruani me shpejtësi

Aksesor 2-në-1

Një aksesor me akses të lehtë 2-në-1 ndodhet poshtë dorezës, prandaj është gjithmonë lehtësisht i aksesueshëm kur doni të pastroni mobiliet ose vendet e vogla që arrihen me vështirësi.

Gjeni dhe ruani me shpejtësi

Merrni frymë lehtë

Filtrimi i substancave alergjike

Merrni frymë ajër më të pastër me filtrimin e avancuar të substancave alergjike që është i vërtetuar se minimizon sasinë e pluhurit të imët dhe substancave alergjike që dalin sërish në shtëpi.

Merrni frymë lehtë

Mos i harroni qeset e pluhurit

Kapaku i sigurisë

Çfarë ka më keq se të pastroni pa vendosur qesen e pluhurit? Kapaku i sigurisë garanton që të mos e harroni asnjëherë qesen e pluhurit, sepse ai nuk mund të mbyllet pa futur qesen brenda. Kur është bosh, mbajtësja e qeses së pluhurit e pengon kapakun që të mbyllet.

Mos i harroni qeset e pluhurit

Pa ngatërrim tubash

Tubi 360º

Tubi 360º mund të rrotullohet në bazë në një rreth të plotë, gjë që i jep mundësinë të lëvizë lirshëm në çdo drejtim pa u përdredhur ose ngatërruar. Prandaj, mund ta lëvizni dhe ndryshoni drejtimin në mënyrë komode dhe efikase.

Pa ngatërrim tubash

Më pak dëmtim për dyshemenë

Rrota më të mëdha gome

Rrotat më të mëdha të gomës e ndihmojnë të lëvizë me lehtësi dhe pa ndalesa nëpër shtëpi pa gërvishtur dyshemenë.

Më pak dëmtim për dyshemenë
  • 2.5 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 2000 W Fuqia maks. e konsumit
  • 4.3 kg Pesha e setit
  • 280x246x390 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.