WW80J3283KW Lavatriçe me teknologjinë Diamond Drum, 8kg

WW80J3283KW Lavatriçe me teknologjinë Diamond Drum, 8kg

WW80J3283KW/AD

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Kazan diamanti

Dizajni unik me "valë të buta" i kazanit të diamantit me maja në formë diamanti është super delikat me rrobat tuaja. Vrimat e vogla të daljes së ujit gjithashtu i mbrojnë rrobat duke mos lejuar që ato të ngecin.

* Imazhi i kazanit mund të ndryshojë në varësi të modeleve

Kurseni kohën me ngarkesat e vogla

Programi Larje e shpejtë është zgjidhja e përkryer për stilin tuaj të ngarkuar të jetesës – duke pastruar me shpejtësi dhe efikasitet rrobat e ndotura lehtë, në mënyrë që ju të keni më shumë kohë për veten tuaj

Mbrojtja kundër luhatjeve të tensionit

Kontrolli i tensionit mbron kundër rritjeve dhe rënieve të tensionit, prandaj ky funksion e mbron jetëgjatësinë e pajisjes. Ai stabilizon luhatjet ±25% të tensionit dhe e rinis automatikisht pajisjen pas një ndërprerjeje të rrymës

* Testuar në WW60H2200EWDLP në përputhje me regjimin e përgjithshëm/normal, 1,2 / 50 µs dhe ±1kV~±6kV.

Paracaktimi i kohës së përfundimit të ciklit të larjes

Funksioni Shtyrja e përfundimit ju lejon të paracaktoni kohën e përfundimit të një cikli larjeje. Ai mund të rregullohet dhe mund të shtyhet deri në 19 orë, në mënyrë që rrobat e lagura të mos lihen në lavatriçe për shumë kohë

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 8 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
 • Teknologjia me flluska Jo
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x550 mm
 • Pesha neto 64 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • REACH Information
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, ESTONISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, ESTONISHT, LETONISHT, LITUANISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, ESTONISHT, LETONISHT, LITUANISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.