Lavatriçe AddWash Teknologjia me flluska, 8kg

WW80K5410UW/LE
Ngjyra whitewhite

The item is in the cart.

8 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

A+++

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Po

Teknologjia me flluska

600x850x550 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Thjesht shtoni gjatë larjes

Harruat një këmishë? Add Wash ju lejon që thjesht dhe shpejt të shtoni rrobat e harruar edhe pasi cikli ka filluar. Mund të shtoni madje edhe rroba të lara me dorë të cilat dëshironi vetëm t'i shplani apo centrifugoni.

Rroba të harruara/Zbutës/Rroba për shplarje

* Dera e shtimit mund të hapet në çdo kohë nëse temperatura brenda në kazan është nën 50℃.

Performancë e pamohueshme flluskash

Teknologjia Eco Bubble™ ofron pastrim të fuqishëm, edhe në temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, dhe kështu penetron shpejt rrobat duke larguar lehtësisht papastërtitë, ndërsa mbron materialin dhe kursen energji.

Performancë e pamohueshme flluskash

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/ Ngarkesë larje 4kg/Super Eco Wash në të ftohtë (WF80F5E5U4W) vs. Pambuk 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Testeve Laboratorike të Performancës nga Springboard Engineering në vijat EMPA, ndërmjet zgjidhjeve me detergjent normal dhe teknologjisë bubble pa veprime mekanike.'

Heqje Intensive e Njollave

Me një prekje të vetme të butonit teknologjia Bubble Soak ndihmon në largimin e njollave të vështira. Rrobat zhyten mirë në flluska, duke bërë që njollat të zbuten dhe të hiqen.*

Heqje Intensive e Njollave

* Testuar në përputhje me IEC 60456-edicioni 5/ Ngarkesë larje 8kg/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) vs. Pambuk 40/60°, Sintetike 60° dhe Denim 40°pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Punon smart. Nuk plaket

Një Motor me Inverter Dixhital ofron eficencë të lartë të energjisë, zhurmë minimale dhe performancë afatgjatë. Ajo përdor magnete të fortë për një performancë të qetë dhe më të fuqishme, por konsumon më pak energji se një motor Universal. Dhe duke eliminuar përdorimin e furçave, ajo siguron qëndrueshmëri të lartë - mbështetur edhe nga një garanci 10 vjeçare.

Punon smart. Nuk plaket

Zgjidhje e lehtë problemesh

Sistemi Automatik Smart Check i monitorimit të gabimeve zbulon dhe diagnostikon problemet si edhe ofron zgjidhje të lehta të problemeve duke përdorur një aplikacion telefoni. Pra, ai ju kursen kohë dhe shmang koston dhe shqetësimet e njoftimit të panevojshëm të inxhinierit!

Zgjidhje e lehtë problemesh
  • 8 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • A+++ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • Po Teknologjia me flluska
  • 600x850x550 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Pse dridhet makina larëse?

Pse dridhet makina larëse?shihni përgjigjen

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje uji

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje ujishihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.