Galaxy Watch Active2 44MM

Galaxy Watch Active2 44MM

SM-R820NSSASEE

 • Rehati e personalizuar në kyçin e dorës tuaj
 • Regjistroni ushtrimet tuaja në kyçin e dorës tuaj
 • Ndihmë për shëndetin nga jashtë brenda

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni rrip tuaj

 • Zgjeroni hapësirën tuaj
  Zgjeroni hapësirën tuaj
 • Regjistroni ushtrimet tuaja në kyçin e dorës tuaj
  Regjistroni ushtrimet tuaja në kyçin e dorës tuaj
 • Regjistrimi i rrahjeve të zemrës për qetësi maksimale
  Regjistrimi i rrahjeve të zemrës
 • Mban ritmin atje ku shkoni
  Mban ritmin atje ku shkoni

Dizajni

Rehati e personalizuar në kyçin e dorës tuaj

Zgjidhni pamjen dhe rehatinë tuaj për një partner të mirëqenies që dëshironi ta mbani veshur gjatë gjithë kohës. Galaxy Watch Active2 vjen e personalizuar që nga dita e parë, duke filluar me zgjedhjen tuaj të modelit Bluetooth ose LTE, 44mm ose 40mm, dizajn i çelikut inoks ose alumin me peshë të lehtë dhe bollëk të rripave.

* Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit.

Zgjeroni hapësirën tuaj

Zmadhoni në maksimum hapësirën e ekranit tuaj me një pamje të pandërprerë në një trup të hollë të pajisur me një kornizë të prekjes për komandim të shpejtë. Galaxy Watch Active2 paraqet një ekran të zmadhuar me një ekran të thjeshtë të zi dhe një kornizë që pothuajse nuk është aty për më shumë hapësirë që të merrni informacionin që ju nevojitet.

Merrni pamjen që i përshtatet pamjes tuaj #withGalaxy

Shprehni vetveten me një fushë të orës që i përshtatet pamjes dhe gjendjes tuaj shpirtërore. Kur bëni një fotografi të veshjes tuaj për atë ditë, Galaxy Watch Active2 do të krijojë një fushë të orës për t’iu përshtatur.

Merrni pamjen që i përshtatet pamjes tuaj #withGalaxy

Plotësoni stilin tuaj me një fushë të orës që i përshtatet ngjyrës dhe materialit të rripit tuaj. Kur blini një rrip të orës dhe skanoni kodin QR në paketë, do të merrni një lidhje tek Dyqani Galaxy për të shkarkuar një fushë të orës që i përshtatet atij.

 • * Rripat me shumë ngjyra shiten veç.* Kodi QR është një markë tregtare e Denso Wave Inc.* Modelet në dispozicion të rripave mund të ndryshojnë sipas vendit.* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.* Stili im funksionon me smartfonë android të çiftuar me Samsung Galaxy Watch Active2. Kodi QR i fushës së orës dhe përshtatja e rripit funksionon me smartfonë të çiftuar me Samsung Galaxy Watch Active2.

Një orë për ta bërë tuajën

Përzieni dhe përshtatni për një dizajn të orës që i përshtatet pamjes tuaj. Zgjidhni nga një përzgjedhje e gjerë e rripave dhe krijoni vetë Galaxy Watch Active2 të personalizuar.

Përjetoni

Regjistroni ushtrimet tuaja në kyçin e dorës tuaj

Galaxy Watch Active2 regjistron lëvizjet tuaja, kështu që thjesht mund ta vendosni atë në dorë dhe të filloni ushtrimet. Me notin të shtuar tek regjistrimi automatik, tani merrni shtatë ushtrime, ndërsa regjistrimi manual funksionon për të gjitha veprimtaritë për duzina që mund t’i regjistroni. Funksioni i trajnerit të vrapimit ju jep këshilla që mund t’i ndiqni në çast

* Synuar vetëm për qëllime të mirëqenies dhe stërvitjes së përgjithshme.* Regjistrimi i stërvitjes në orë mund të përdoret veç, por të dhënat e vendosura në orë mund të shfaqen vetëm në mënyrë të pjesshme pas një periudhe kohe. Çiftëzimi i smartfonit rekomandohet në mënyrë që të ruani të gjitha të dhënat e vendosura.

* Synuar vetëm për qëllime të mirëqenies dhe stërvitjes së përgjithshme.* Regjistrimi i stërvitjes në orë mund të përdoret veç, por të dhënat e vendosura në orë mund të shfaqen vetëm në mënyrë të pjesshme pas një periudhe kohe. Çiftëzimi i smartfonit rekomandohet në mënyrë që të ruani të gjitha të dhënat e vendosura.

Ndihmë për shëndetin nga jashtë brenda

Jini të fortë në trup dhe në mendje me një orë që kujdeset për të dy. Përdorni regjistruesin e stresit për të monitoruar nivelet e stresit tuaj kur jeni duke u ndjerë të tensionuar dhe ndiqni ushtrimet e frymëmarrjes të sugjeruara, me udhëzime për të qetësuar mendjen.

Ndihmë për shëndetin nga jashtë brenda

Jini të fortë në trup dhe në mendje me një orë që kujdeset për të dy. Përdorni regjistruesin e stresit për të monitoruar nivelet e stresit tuaj kur jeni duke u ndjerë të tensionuar dhe ndiqni ushtrimet e frymëmarrjes të sugjeruara, me udhëzime për të qetësuar mendjen.

 • * Synuar vetëm për qëllime të mirëqenies dhe stërvitjes së përgjithshme.* Veçoria e stresit e disponueshme në të gjitha vendet përveç Angolës, Qipros, Algjerisë, Kanadasë dhe Tajlandës.* Funksioni i menaxhimit të gjumit / stresit në orë mund të përdoret veç, por të dhënat e vendosura në orë mund të shfaqen vetëm në mënyrë të pjesshme pas një periudhe kohe. Çiftëzimi i smartfonit rekomandohet në mënyrë që të ruani të gjitha të dhënat e vendosura.

Regjistrimi i rrahjeve të zemrës për qetësi maksimale

Monitorimi i shëndetit tuaj është në qendër të Galaxy Watch Active2 me plot tetë fotodioda në pjesën e pasme të një dizajni të ri të lakuar që merr formën e kyçit të dorës tuaj. Monitorimi i shëndetit monitoron rrahjet e zemrës tuaj dhe ju dërgon një alarm kur shkon mbi ose nën nivelet normale.

* Synuar vetëm për qëllime të mirëqenies dhe stërvitjes së përgjithshme.* Funksioni i monitorimit të HR në orë mund të përdoret veç, por të dhënat e vendosura në orë mund të shfaqen vetëm në mënyrë të pjesshme pas një periudhe kohe. Çiftëzimi i smartfonit rekomandohet në mënyrë që të ruani të gjitha të dhënat e vendosura.

* Synuar vetëm për qëllime të mirëqenies dhe stërvitjes së përgjithshme.* Funksioni i monitorimit të HR në orë mund të përdoret veç, por të dhënat e vendosura në orë mund të shfaqen vetëm në mënyrë të pjesshme pas një periudhe kohe. Çiftëzimi i smartfonit rekomandohet në mënyrë që të ruani të gjitha të dhënat e vendosura.

Energji që zgjat gjithë ditën

Merreni Galaxy Watch Active2 tuaj me vetë për gjithë ditën me një bateri që zgjat gjithë ditën dhe më shumë me përdorimin normal. Kur të ktheheni në shtëpi, thjesht vendoseni në karikuesin kompakt magnetik me valë për ta karikuar, nuk ka nevojë për spina ose kabllo të karikimit

* Kohëzgjatja e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.* Siç u vlerësua nga Samsung. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Mban ritmin atje ku shkoni

Merreni orën tuaj në rrugën më pak të shkelur. Galaxy Watch Active2 shkon ku ju shkoni me një vlerësim IP68 dhe 5ATM të ujit dhe pluhurit, plus qëndrueshmërinë e kategorisë ushtarake për të trajtuar një sferë të kushteve, në mënyrë që të mund ta mbani atë më vete, për të shkuar më larg dhe për të përjetuar më shumë.

* Galaxy Watch Active2 ka një rezistencë ndaj ujit prej 50 metra sipas standardit ISO 22810:2010. Nuk është e përshtatshme për zhytje ose veprimtari në ujë me presion të lartë. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen plotësisht përpara prekjes.* Në përputhje me standardin ushtarak të SHBA-së (MIL-STD-810G)

* Galaxy Watch Active2 ka një rezistencë ndaj ujit prej 50 metra sipas standardit ISO 22810:2010. Nuk është e përshtatshme për zhytje ose veprimtari në ujë me presion të lartë. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen plotësisht përpara prekjes.* Në përputhje me standardin ushtarak të SHBA-së (MIL-STD-810G)

Aplikacione për t’ju çuar më tej

Sillni përmirësim në jetën tuaj me aplikacione që shkojnë nga gama e Galaxy tek një shumëllojshmëri e madhe e aplikacioneve të shkarkueshme të palëve të 3-ta. Shkarkoni aplikacione për të krijuar gamën tuaj personale për këshilla të zgjuara shpejt që mund t’i merrni pa lëvizur kyçin e dorës tuaj

* Disponueshmëria e aplikacioneve për Galaxy Watch Active2 mund të ndryshojë sipas operatorit ose vendit.

Lidhuni me pajisjen tuaj

Përputhshmëri e gjerë si me smartfonët Galaxy dhe jo-Galaxy. Filloni duke parë se cilat pajisje janë të përputhshme me Galaxy Watch Active2.- Android: Android 5.0 (L OS) ose më lart, mbi RAM 1.5GB (Samsung/Jo Samsung)- iOS: iPhone 5 dhe më e re, iOS 9.0 ose më e re.

Specifikimet

 • NFC Po
 • NFC Bluetooth v5.0
 • Madhësia (Ekrani kryesor) 1.4" (34.5mm)
 • Shpejtësia e CPU 1.15GHz
 • Madhësia e ROM (GB) 4
 • Sensorët Matës shpejtësie,Barometër,Sensor i xhiroskopit,Sensor i HR,Sensor i dritës

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

*Madhësia e kujtesës: Kujtesa e përdoruesit është më pak se memorja totale për shkak të ruajtjes së sistemit operativ dhe softuerit të përdorur për funksionimin e veçorive të telefonave.

*Kujtesa aktuale e përdoruesit do të ndryshojë në varësi të operatorit të telefonisë celulare dhe mund të ndryshojë pasi të keni kryer përmirësimet e softuerit.

*Koha e baterisë bazohet në matjet tona laboratorike, dhe mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si cilësimet e pajisjes, modelet e përdorimit dhe kushtet e funksionimit.

*Bateria - Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.