Gear Sport

SM-R600NZBASEE
Ngjyra BluBlu

The item is in the cart.

Jepini stil orës suaj Gear Sport

Rripa

Stërvitje sipas mënyrës suaj

Fitnes

Nuk ka problem, mund edhe të lageni

Regjistroni gjurmët e përparimin tuaj

Po

NFC

Për t’u gërshetuar dhe për t’u dalluar

Gear Sport vjen me dy ngjyra—një për t’u gërshetuar dhe për t’u dalluar. Zgjidhni nga një e zezë klasike ose një blu e theksuar për të aksesorizuar stilin tuaj qoftë kur jeni në palestër ose thjesht po bëni gjërat e përditshme.

Për t’u gërshetuar dhe për t’u dalluar

Jepini stil orës suaj Gear Sport

Ndryshoni look-un e Gear Sport me një gamë të gjerë rripash të ndryshëm dhe fushash ore.* Qoftë kur është sportivja Hybrid Sport, klasikja Classic Leather, ose modernja kazuale Premium Nato, ekziston një stil që shkon me look-un tuaj.

Jepini stil orës suaj Gear Sport

*Rripatshitenveç(dizajneterripitjanësubjektndryshimi.)

Për jetesë të shëndetshme

Vendosni objektiva diete dhe shëndeti në telefonin tuaj dhe filloni të monitoroni progresin tuaj direkt nga kyçi i dorës: Gear Sport e bën të lehtë që të ruani ekuilibrin dhe të monitoroni marrjen e kalorive tuaja. Ajo ofron gjithashtu këshilla dhe informacione që mund t’i përdorni për të qëndruar brenda objektivave.

Për jetesë të shëndetshme

*Ndërfaqjaepërdoruesitmundtëndryshojëpadhënënjoftimparaprak.

Stërvitje sipas mënyrës suaj

Merrni maksimumin e ushtrimeve tuaja me aplikacionin udhëzues të trajnimit në telefonin tuaj. Zgjidhni nga mbi 60 stërvitje, me më shumë të tjera që do të shtohen në të ardhmen, dhe Gear Sport do t’ju drejtojë përmes lëvizjeve ndërsa mat rrahjet e zemrës suaj.

Stërvitje sipas mënyrës suaj

Ofrohet përmes aplikacioneve të partnerëve të palëve të treta. Aplikacionet mund të shkarkohen manualisht dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas shtetit, rajonit dhe OS.

Nuk ka problem, mund edhe të lageni

Nëse noti është sporti juaj i preferuar ose nëse ju zë shiu ndërkohë që vraponi, mund të vazhdoni pa problem. Gear Sport ka vlerësim rezistence kundër ujit prej 5 ATM ose 50 metra, prandaj edhe në fund të pishinës, aktiviteti juaj regjistrohet.* Më pas, bëni sinkronizimin me Speedo On, aplikacioni i ri Swim Tracking i Speedo, për të gjetur detajet.**

Nuk ka problem, mund edhe të lageni

*Gear Sport ka rezistencë ndaj ujit deri në 50 metra sipas standardit ISO22810:2010. Nuk është e përshtatshme për zhytje ose aktivitete uji në trysni të lartë. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen plotësisht përpara se ta prekni. **Aplikacioni Speedo On duhet të shkarkohet veç. Disponueshmëria e aplikacionit Speedo On mund të variojë sipas shtetit, rajonit dhe OS.

Merrni sugjerime në kohën e duhur

Kur ndodheni në avion, Gear Sport përshtatet duke ju sugjeruar shtriqje që mund të bëni nga ndenjësja juaj. Kur jeni duke drejtuar automjetin, është aq inteligjente sa e kupton se po përqendroheni te rruga, dhe nuk jeni thjesht inaktivë, prandaj nuk do t’ju kërkojë të bëni shtriqje.

Merrni sugjerime në kohën e duhur

Kontrollojeni me një prekje

Ndryshimi i cilësimeve ose përgjigja ndaj njoftimeve është po aq e thjeshtë sa rrëshqitja në ekran ose rrotullimi i kornizës së orës.* Rrëshqitni lart ose poshtë nga çdo ekran për të aksesuar Customized Moment Bar dhe rregulloni volumin, kontrolloni nivelin e baterisë etj. Dhe nëse vjen ndonjë mesazh, përgjigjjuni me një rrotullim të kornizës.

Kontrollojeni me një prekje

*MarrjaemesazhevekërkonçiftimmeBluetoothmecelularin.

Bëni edhe më shumë me orën tuaj Gear Sport

Bëni blerje me një trokitje mbi Gear Sport falë pajtueshmërisë së Samsung Pay me NFC.* Dhe përdoreni Gear Sport si telekomandë për të hapur skedarë në një ekran të madh dhe për të kthyer faqet në prezantimin tuaj.

Bëni edhe më shumë me orën tuaj Gear Sport

*Samsung Pay kërkon çiftim me celularin përpara përdorimit. *Disponueshmëria e Samsung Pay mund të variojë sipas shtetit, rajonit dhe OS.

Përputhshmëria

Gear Sport mund të lidhet me shumë smartfonë Samsung dhe smartfonë të prodhuesve të tjerë, të cilët kanë të paktën 1.5 GB RAM dhe platformën Android 4.4 ose më të lartë.

  • Po NFC
  • Bluetooth v4.2 Versioni Bluetooth
  • 1.2" (30.2mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 1GHz Shpejtësia e CPU
  • 4 GB Madhësia e ROM (GB)
  • Matës shpejtësie,Barometër, Sensor xhiroskopik, Sensor HR, Sensor drite Sensorët

Si mund të stivoset

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
*Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.