Samsung & BMW

Door Samsung België 05.03.2015

Samsung & BMW

Samen met BMW toonden we op het autosalon hoe de Samsung Galaxy Gear ook het gebruik van de wagen aangenamer en efficiënter kan maken.

Met 140.000 bezoekers tijdens het eerste weekend kende de 'Brussels Motor Show 2015' (beter bekend als 'het autosalon) een sterke start. De 'concept cars' zijn natuurlijk de paradepaardjes op vlak van innovatie, maar tegelijk ook nog toekomstmuziek.

Toch rolt er ook nu al nieuwe, vernuftige technologie van de band tot in de showrooms. In de automobielindustrie wordt BMW als de nummer 1 in innovatie beschouwd en voor hun BMW i-reeks sloegen we dan ook met plezier de handen in elkaar .

Batterij-peil

E en elektrische wagen heeft dan wel geen benzine nodig, een voldoende opgeladen batterij blijft cruciaal om ergens te geraken.

Met je Samsung Galaxy Gear check waar je ook bent, op elk moment het brandstof-peil van je wagen.

Navigatie

Hoewel bijna elke wagen tegenwoordig standaard van een GPS-systeem voorzien is, is het invoeren van het adres niet altijd even handig en kost dus nog steeds tijd.

Met je Samsung Galaxy Gear stuur je alvast de locatie en mogelijk andere contactgegevens naar je wagen, zodat er als het ware een chauffeur voor je klaarstaat.

(De volgende stap is trouwens gewoon vragen aan de wagen om je op te pikken )

Veiligheid

Je vraagt je wel eens af of je de wagen nu wel had afgesloten? En dat raampje, was dat nu wel helemaal dicht?

Dat zie je in één oogopslag op je Samsung Galaxy Gear. En ja, indien nodig kan je alles vanop afstand nog volledig sluiten.

Localiseren

Hoewel sommigen sight-seeing best leuk vinden, is het meestal niet dat wat je voor ogen hebt wanneer je zo snel mogelijk naar je wagen wilt

Je Samsung Galaxy Gear weet niet alleen precies waar die zich bevindt, hij leidt je er ook zonder omwegen recht naartoe.

Klimatisatie

Gedaan met het verspillen van tijd en brandstof aan het opwarmen of afkoelen van je wagen. Via je Samsung Galaxy Gear breng je je wagen op voorhand op de gewenste temperatuur.

Al deze functies zijn gemakkelijk op je Gear aan te toetsen maar je dankzij de spraakherkenning kan je het ook letterlijk gewoon vragen.

Het mag duidelijk zijn dat innovatie bij wagens zeker niet alleen onder de motorkap zit!

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Gear S

Samsung Gear S