Model numberGT-I9105P

Meest recente updates

Filteren Op

/

Type option

/

Topics option

Sorteren op

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads en handleidingen

Handleidingen

• Safety Guide

6.28 MB, pdf, ENGLISH, ENGLISH(Europe), PORTUGUESE(European), ARABIC, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, DUTCH(BEL), ESTONIAN, PERSIAN, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), FRENCH(SWISS), GERMAN, GREEK, HEBREW, HUNGARIAN, INDONESIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATIN, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, THAI, TURKISH, UKRAINIAN, URDU, UZBEK, VIETNAMESE

2015.10.28
    • User Manual

15.67 MB, pdf, ENGLISH

2015.10.28

Handige software

• S Note

S Note

Kunt u alle notities die u met S Note op uw mobiel gemaakt heeft efficiënt beheren op uw pc.

Meer informatie
      • Samsung SideSync 3.0

SideSync is een nieuwe PC-Mobile-oplossing waarmee schermen, vensters en gegevens eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen een pc en een Galaxy-smartphone, of tussen een Galaxy Tab en een Galaxy-smartphone (Android 4.4 of hoger).

Meer informatie