NQ50J55 Furrë e integruar Combo

NQ50J5530BS/EO
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

50 L

Kapaciteti i përdorshëm

38.3 kg

Pesha (neto)

595 x 454.2 x 570

Jashtë (GjxLxTh)

Po

Kohëmatësi i përfundimit

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mënyrë të barabartë

Gatimi i kombinuar përfshin një furrë me mikrovalë “përzierëse” që gatuan ushqim shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Paraqet gjithashtu disa sisteme të nxehjes, përfshirë një konveksion që ndihmohet nga ventilatori që qarkullon nxehtësi barabar dhe grillat shtojnë kërcin.

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mënyrë të barabartë

Udhëzues i gatimit hap pas hapi

Kontrolli udhëzues me drita është një tabelë dixhitale që shërben si një ndihmë e gatimit. Mund të kontrolloni temperaturat dhe kohën e gatimit, të zgjidhni funksionet dhe të caktoni opsionet e pastrimit duke ndjekur dritat në ekranin e tij.

Udhëzues i gatimit hap pas hapi

Mbylleni derën me siguri

Një derë me menteshën e Para-ndalimit (niveli 1) siguron që dera të mund të mbyllet pa zhurmë dhe me siguri. Ndalon automatikisht në nivelin e paracaktuar, në mënyrë që të mos mbyllet shumë shpejt dhe të krijojë një zhurmë të madhe ose të shkaktojë derdhje ose aksidente.

Mbylleni derën me siguri

Heq lehtësisht njollat e vështira

Pastrimi me avull ju lejon të tresni dhe të hiqni me lehtësi njollat e vështira në hapësirën e furrës. Thjesht mbushni kupën brenda furrës me ujë dhe ajo shpejt e mbush hapësirën, në mënyrë që mbeturinat të mund të fshihen.

Heq lehtësisht njollat e vështira

Gatuan më shumë, pjata më të mëdha

Ka një kapacitet masiv prej 50 litrash, kështu që mund të gatuani më shumë ose ushqime më të mëdha. Mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, si tabaka me biskota ose të vendosni lehtësisht gjëra të mëdha, si një rosto të madhe ose gjeldet të festave.

Gatuan më shumë, pjata më të mëdha
  • 50 L Kapaciteti i përdorshëm
  • 38.3 kg Pesha (neto)
  • 595 x 454.2 x 570 Jashtë (GjxLxTh)
  • Po Kohëmatësi i përfundimit

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.