AIRVECTION Furrë inkaso me dy ventilatorë, 68L

NV70K1340BB/OL
Ngjyra BLACKBLACK

The item is in the cart.

1700 W

Konveksion

68 L

Kapaciteti i përdorshëm

595x595x566mm

Jashtë (GjxLxTh)

32.6kg

Pesha (neto)

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi. Gjithashtu arrin më shpejt temperaturën e dëshiruar dhe ka konsum më të lartë energjie.

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik

Sistemi katalitik i pastrimit lehtëson mirëmbajtjen e pastërtisë së furrës. Shtresa katalitike në pjesën e pasme të furrës absorbon yndyrat nga spërkatja dhe pikimi gjatë përgatitjes dhe në temperatura të larta ndodh oksidimi i mbetjeve.

Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Kapaciteti shumë i madh me 68 litra ju mundëson më shumë fleksibilitet. Për darkat familjare ose festat mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, siç është tava për ëmbëlsira ose tenxherja me gjellë, ose të vendosni brenda objekte të mëdha siç është pjekja e mishit për festa.

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Konsumi i pabesueshëm i energjisë kursen paratë

E projektuar të ofrojë konsum të lartë energjie të kategorisë A, edhe pse vazhdon të ketë një hapësirë të madhe për pjekje. Duke pasur në shtëpinë tuaj efikasitet më të madh energjie do të mundeni të zvogëloni faturat e energjisë elektrike dhe kështu do të kurseni para.

Konsumi i pabesueshëm i energjisë kursen paratë
  • 1700 W Konveksion
  • 68 L Kapaciteti i përdorshëm
  • 595x595x566mm Jashtë (GjxLxTh)
  • 32.6kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.