NV9900J Furrë inkaso me dy ventilatorë, 68 L

NV70K2340RB/OL
Ngjyra BLACKBLACK

The item is in the cart.

1700 W

Konveksion

68 L

Kapaciteti i përdorshëm

595x595x566mm

Jashtë (GjxLxTh)

34.2kg

Pesha (neto)

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi. Gjithashtu arrin më shpejt temperaturën e dëshiruar dhe ka konsum më të lartë energjie.

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik

Sistemi katalitik i pastrimit lehtëson mirëmbajtjen e pastërtisë së furrës. Shtresa katalitike në pjesën e pasme të furrës absorbon yndyrat nga spërkatja dhe pikimi gjatë përgatitjes dhe në temperatura të larta ndodh oksidimi i mbetjeve.

Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik

Sirtari që rrëshqet lehtë

Shinat teleskopike futen dhe dalin lehtë pa asnjë mundim, duke lehtësuar kështu përdorimin e tiganëve të mëdhenj dhe të enëve të rënda. Kështu mund të vazhdoni me spërkatjen, rrotullimin, ose hedhjen e erëzave - pa bërë rrëmujë ose pa derdhur diçka.

Sirtari që rrëshqet lehtë

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Kapaciteti shumë i madh me 68 litra ju mundëson më shumë fleksibilitet. Për darkat familjare ose festat mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, siç është tava për ëmbëlsira ose tenxherja me gjellë, ose të vendosni brenda objekte të mëdha siç është pjekja e mishit për festa.

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Konsumi i pabesueshëm i energjisë elektrike kursen paratë

E projektuar të ofrojë konsum të lartë energjie të kategorisë A, edhe pse vazhdon të ketë një hapësirë të madhe për pjekje. Duke pasur në shtëpinë tuaj efikasitet më të madh energjie do të mundeni të zvogëloni faturat e energjisë elektrike dhe kështu do të kurseni para.

Konsumi i pabesueshëm i energjisë elektrike kursen paratë

Mbrojtje efektive nga mbitensioni

Funksioni i mbrojtjes nga mbitensioni parandalon dëmtimin elektrik ose mundësinë e qarkut të shkurtër. Ai zbulon kur tensioni rritet shumë dhe automatikisht mbyll furnizimin me energji.

Mbrojtje efektive nga mbitensioni
  • 1700 W Konveksion
  • 68 L Kapaciteti i përdorshëm
  • 595x595x566mm Jashtë (GjxLxTh)
  • 34.2kg Pesha (neto)

Çfarë të bëj nëse gjatë përdorimit të furrës del një erë djegieje apo një erë e keqe?

Çfarë të bëj nëse gjatë përdorimit të furrës del një erë djegieje apo një erë e keqe?shihni përgjigjen

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve për furrën me montim të brendshëm Samsung

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve për furrën me montim të brendshëm Samsungshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

  • Konveksion 1700 W
  • Kapaciteti i përdorshëm 68 L
  • Jashtë (GjxLxTh) 595x595x566mm
  • Pesha (neto) 34.2kg

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme