FG87SUB Transformer mikrovalë e integruar 23ℓ

FG87SST/BOL

The item is in the cart.

Gjithmonë duket fringo e re.

Emalimi prej qeramike është pothuajse njësoj si të kishit dikë në dispozicion që të kujdesej për furrën tuaj. Si fillim është rezistent, ashtu siç duhet të jenë të gjitha pajisjet e mira të kuzhinës. Prandaj, pavarësisht se si e përdor familja juaj, nuk do të gërvishtet si inoksi, apo nuk do të plasaritet si plastika. Dhe është gjithashtu edhe i lehtë për t’u pastruar. Gjithçka që ju nevojitet është një pëlhurë e njomë për të fshirë të gjitha llojet e spërkatjeve. Gjithashtu, paretet janë të veshura me material të avancuar që vepron si agjent antibakterial dhe aromatizues. Ky është lajm i mirë për ju, sepse megjithëse e gjithë familja juaj do ta pëlqejë në përdorim, nuk do të jetë nevoja të ndihmojnë të gjithë për ta pastruar.

Gjithmonë duket fringo e re.

Shtypeni dhe kurseni

Kurseni deri në 40% energji në gjendje gatishmërie me butonin Eco. Thjesht shtypeni dhe nuk do të kurseni vetëm para në faturën e energjisë, por do të ruani edhe planetin.

Shtypeni dhe kurseni

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Shkrirja jo vetëm që na harxhon kohën, por është edhe e paparashikueshme. Shumë shpesh përfundoni me një ushqim që është i shkrirë në disa vende dhe i ngrirë në disa të tjera. Por veçoria Rapid Defrost e Samsung ju lejon t'i shkrini ushqimet me shpejtësi dhe në mënyrë të njëtrajtshme, duke i kthyer ushqimet në gjendjen e tyre përpara ngrirjes dhe duke u përgatitur kështu për një darkë të shijshme.

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Menuja automatike mendon për ju.

Nuk keni kohë të shfletoni librin e gatimit? Nuk arrini të gjeni një recetë të caktuar? E keni me shumë nxitim dhe nuk keni kohë të jeni krijues? Atëherë, lëreni menunë automatike të furrës së Samsung që të krijojë diçka të shijshme për ju. Në vend që të hamendësoni kohën dhe temperaturën e gatimit, thjesht zgjidhni një menu dhe shtypni butonin për të gatuar ushqimin. Dhe kur gatimi të dalë i përkryer dhe t’i bëjë përshtypje familjes dhe miqve, mos u shqetësoni: menuja automatike nuk do t’u tregojë atyre. Do të jetë sekreti ynë i vogël.

Menuja automatike mendon për ju.

Tre valë janë më mirë se një.

Te Samsung, ne jemi krenarë që e përmirësojmë çdo produkt që krijojmë me teknologji inovative. Sistemi ynë Triple Distribution bën të mundur që gjithçka, nga pica deri te qumështi i ngrohtë, të dalin të përgatitura në mënyrë përkryer dhe të shijshme çdo herë, falë tre pikave të shpërndarjes së mikrovalëve. Me furrat tona me mikrovalë, do të shijoni gatime të njëtrajtshme dhe të plota.

Tre valë janë më mirë se një.

Bllokimi i sigurisë për fëmijët

Furrat e Samsung janë të pajisura me bllokues të veçantë sigurie për fëmijët për t'i mbajtur duart e tyre të vogla larg rreziqeve.

Bllokimi i sigurisë për fëmijët

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.