MW3500K Mikrovalë Solo me shkrirje të shpejtë, 23L

MS23K3513AW/OL
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Solo

Lloji

23L

Kapaciteti i furrës

1150 W

Konsumi i energjisë (Mikrovalë)

489x275x374 mm

Jashtë (GjxLxTh)

Shkrirje e shpejtë

Funksioni Shkrirje e Shpejtë shkrin ushqimin shpejt dhe në mënyrë uniforme. Algoritmi automatik i shkrirjes së tij llogarit kohën e saktë të shkrirjes për 5 lloje të zakonshme të ushqimit, prandaj duhet shumë më pak kohë për përgatitjen e përbërësve.

Shkrirje e shpejtë

Mbaje të Ngrohtë

Nëse jeni duke përgatitur shumë enë, funksioni Mbaje të Ngrohtë mban gjithçka në temperaturën e duhur pa e gatuar së tepërmi, duke përdorur një nxehës grille. Pra, qëndron e ngrohtë dhe e shijshme si ushqimi i sapo përgatitur - i gatshëm për t’u shërbyer.

Mbaje të Ngrohtë

CERAMIC INSIDE™

CERAMIC INSIDE™ është e lehtë për t’u mbajtur e pastër dhe pa gërvishtje. Sipërfaqja e saj e lëmuar mund të pastrohet pa u gërvishur dhe nuk do të humbasë ngjyrën me kalimin e kohës. Është gjithashtu shumë rezistente ndaj ndryshkjes dhe ndaj gërvishtjeve, kështu që zgjat më shumë.

CERAMIC INSIDE™

Recetë Lokale

Plotësoni dëshirat tuaja për një shije të gatimit tradicional në shtëpi duke përdorur një shumëllojshmëri të recetave të para-programuara lokale. Mund të krijoni çdo pjatë me prekjen e thjeshtë të një butoni, duke kursyer kohë për përgatitjen e vakteve.

Recetë Lokale

Regjimi ECO

Regjimi ECO pakëson ndjeshëm konsumin e energjisë. Kur nuk jeni duke gatuar, energjia e përdorur për të ruajtur funksionet thelbësore është minimale, duke ju kursyer para për faturat e energjisë elektrike.

Regjimi ECO

Higjenizimi

Vendosja e higjenizimit e detyron ajrin të dalë nga zgavra e brendshme, në mënyrë që çdo aromë rezistente të shpërndahet shpejt. Duke eliminuar erën e çdo gjellë menjëherë ushqimi juaj gjithmonë do të shijojë i freskët dhe i shijshëm.

Higjenizimi
  • Solo Lloji
  • 23L Kapaciteti i furrës
  • 1150 W Konsumi i energjisë (Mikrovalë)
  • 489x275x374 mm Jashtë (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.