NA3000H Pianurë me gaz me nxehtësi të fuqishme

NA64H3010AS/L1
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

Nxehtësi e fuqishme për të gatuar më shpejt

Ngrohje e Fuqishme

Jo më ngritje

Grillë Hekuri e Pafundme

4 secila

Numri i bekut

I përfshirë

Lloji i instalimit

Nxehtësi e fuqishme për të gatuar më shpejt

Ngrohje e Fuqishme

4 vatra ofrojnë një fuqi mbresëlënëse - Kështu që mund të shijoni nxehtësinë ekstreme për gatim të shpejtë dhe intensiv, ose mund të vloni ujë dhe të përgatitni ushqim shumë më shpejt.

Nxehtësi e fuqishme për të gatuar më shpejt

Jo më ngritje

Grillë Hekuri e Pafundme

Një Grillë Hekuri e Pafundme që ju lejon të lëvizni enët e kuzhinës lehtë dhe në mënyrë të sigurtë. Edhe enët më të rënda do të rrëshqasin përgjatë binarëve të saj pa lëvizur, pa u munduar t’i hiqni ato. Gjithashtu mund të pastrohet lehtësisht në një pjatalarëse.

  • 4 secila Numri i bekut
  • I përfshirë Lloji i instalimit
  • 600x95x510 mm Neto (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.