NZ3000H Induksioni me kontroll inteligjent me prekje

NZ64M3NM1BB/OL
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Kontrolloni kollaj të gjitha funksionet

Kontrolli Inteligjent me Prekje

Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit

Funksioni Shtimi i energjisë

Treguesi në formën H pas ngrohjes

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

4 secila

Pjesa e sipërme e sobës

Kontrolloni kollaj të gjitha funksionet

Kontrolli Inteligjent me Prekje

Kontrolloni kollaj të gjitha funksionet në panelin e thjeshtë të jashtëm të ekranit me prekjen me gisht. Butona të ndryshëm të kontrollit me prekje si ndezja/fikja, Shtimi i Energjisë dhe ikonat e nivelit të energjisë ju lejojnë të bëni zgjedhje preçize dhe të sakta.

Kontrolloni kollaj të gjitha funksionet

Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit

Funksioni Shtimi i energjisë

Falë funksionit Power Boost, mund të kurseni kohë dhe t’a shërbeni ushqimin më shpejt. Kur aktivizohet, vendos në dispozicion energji shtesë për çdo pllakë të gatimit për t’u dhënë atyre një shtim të shpejtë të ngrohjes për deri në 10 minuta. Kështu që mund të valoni ujin ose të ngrohni një tenxhere të madhe me supë më shpejt sesa kurrë më parë.

Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit

Treguesi në formën H pas ngrohjes

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Me treguesit tanë të kontrollit dhe funksionit, nuk do të digjeni kurrë nga një sipërfaqe e nxehtë e gatimit. Është e thjeshtë: treguesi në formën H pas ngrohjes ju lejon të dini se kur sipërfaqja është aq e ftohtë për t’u prekur kur shkronja e madhe "H" shndërrohet në një shkronjë të vogël "h." Tani siguria është po aq e thjeshtë sa AVC-të tuaja.

Treguesi në formën H pas ngrohjes

Siguroni se përdorni pajisjet e duhura të gatimit

Zbuluesi automatik i tiganit

Kur një tenxhere ose tigan vendoset në qendër të një pllake të gatimit, ajo menjëherë zbulon nëse diametri dhe madhësia janë të përshtatshme për atë pllakë. Nëse mbulojnë më pak sesa 60 përqind e pllakës, do t’ju njoftojë me një mesazh për të përdorur një pajisje tjetër të gatimit.

Siguroni se përdorni pajisjet e duhura të gatimit

Thjesht më i sigurtë për të mbrojtur fëmijët

Kyçi i sigurisë për fëmijën

Kyçi i sigurisë për fëmijën parandalon edhe fëmijët më të vendosur nga aktivizimi i sipërfaqes së gatimit. Me një prekje të thjeshtë të një butoni, paneli i kontrollit mund të kyçet plotësisht, kështu që është e pamundur të ktheni anën e vatrës aksidentalisht ose qëllimisht - duke minimizuar rrezikun ose duart e vogla nga djegia.

Thjesht më i sigurtë për të mbrojtur fëmijët

Fik automatikisht pllakën e gatimit

Fikja e sigurisë

Fik automatikisht ndonjë prej pllakave të gatimit nëse gjërat janë lënë duke u gatuar në to për një kohë të gjatë ose nuk ka asnjë ndryshim në funksionim pasi ka kaluar një periudhë e caktuar kohe. Kështu që kur jeni duke argëtuar miqtë dhe familjen, ka më pak shanse të aksidenteve të kushtueshme ose të rrezikshme.

Fik automatikisht pllakën e gatimit
  • 4 secila Pjesa e sipërme e sobës
  • 590x57x520 mm Neto (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

  • Kontrolli Inteligjent me Prekje Kontrolloni kollaj të gjitha funksionet
  • Funksioni Shtimi i energjisë Energji shtesë për çdo pllakë të gatimit
  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur Treguesi në formën H pas ngrohjes
  • Numri i bekut 4 secila

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme