In-ear

EO-IG935BBEGWW
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Kënaqësi e dëgjimit pa rrëmujë

Largoni telat e ngatërruar. Modulët më të fundit në vesh nga Samsung janë krijuar me kabllo prej pëlhure, pa rrëmujë, në mënyrë që të mund të kënaqeni me muzikën tuaj pa u ngatërruar me nyjet.

Kënaqësi e dëgjimit pa rrëmujë

Zgjeroni sferën e muzikës tuaj

Modulët në vesh nga Samsung paraqesin një telekomandë të ndjeshme me tre butona, kështu që kënaqeni me një botë të tingullit me rehati tamam në majat e gishtave tuaj.

Zgjeroni sferën e muzikës tuaj

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.